Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cin Cin United 8 de Janeiro
CinCin2 Tactiek 1vs1
58% Balbezit 42%
8% Spel op eigen helft 92%
56 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hrabia rent richting de bal. Hrabia probeert naar een medespeler te passen. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 1:0

3e minuut.
Mareggini is nu in balbezit. Mareggini met een sublieme pass. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 2:0

6e minuut.
Powiecko passt de bal met de wreef. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła passt de bal zonder na te denken. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mareggini is nu in balbezit. Mareggini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Płomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 3:0

9e minuut.
Mareggini verovert de bal door een tackle van achteren. Mareggini met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 4:0

11e minuut.
Marciński speelt de bal door. Yinghua rent richting de bal. Yinghua passt de bal in één keer door. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 5:0

12e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Płomiński zal de hoekschop nemen. Anioła maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Anioła met de inworp. Mareggini is nu in balbezit. Mareggini speelt de bal door. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 6:0

16e minuut.
Płomiński onderschept slim de pass. Płomiński passt de bal in één keer door. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Mareggini kopt de bal weg. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Mareggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareggini passt de bal in één keer door. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 7:0

20e minuut.
Evangelista is nu in balbezit. Evangelista speelt de bal door. Csuha speelt de bal door. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mareggini met een sublieme pass. Powiecko rent richting de bal. Powiecko probeert naar een medespeler te passen. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anioła zal de hoekschop nemen. Sunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunde draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 8:0

24e minuut.
Anioła passt de bal zonder na te denken. Evangelista kan de bal niet met de borst controleren. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 9:0

24e minuut.
Mareggini verovert de bal door een tackle van achteren. Mareggini met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 10:0

25e minuut.
Mareggini is nu in balbezit. Mareggini passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 11:0

26e minuut.
Leca heeft problemen om de bal te vangen. Sunde probeert naar een medespeler te passen. Anioła rent richting de bal. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 12:0

29e minuut.
Drabij speelt de bal door. Yinghua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 13:0

32e minuut.
Sunde met een sublieme pass. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Mareggini is nu in balbezit. Mareggini haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hrabia met een sublieme pass. Daar is Powiecko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powiecko geeft een lange en hoge pass. Anioła kan de bal niet met de borst controleren. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Colacelli geeft een hoge lob. Yinghua bereikt de bal nog maar net als eerste. Yinghua probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Płomiński de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mareggini rent richting de bal. Mareggini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Csuha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csuha passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dondi probeert de bal met de borst te controleren. Anioła rent richting de bal. Anioła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Płomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mareggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareggini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 14:0

44e minuut.
Hrabia speelt de bal door. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mareggini probeert naar een medespeler te passen. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 8%, 8 de Janeiro 92%.
Cin Cin United - 8 de Janeiro 15:0

47e minuut.
Gaggiano met een sublieme pass. Sunde rent richting de bal. Sunde passt de bal met de wreef. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Leca de bal onder controle te krijgen. Sunde met een sublieme pass. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 16:0

50e minuut.
Dondi rent richting de bal. Dondi met een sublieme pass. Sunde speelt de bal door. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sunde met de inworp. Mareggini heeft problemen om de bal te vangen. Mareggini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Gaggiano bokst de bal weg. Mareggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareggini passt de bal zonder na te denken. Daar is Płomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 17:0

54e minuut.
Płomiński rent richting de bal. Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Mareggini met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 18:0

56e minuut.
Sunde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płomiński geeft een lange en hoge pass. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 19:0

57e minuut.
Płomiński onderschept slim de pass. Płomiński passt de bal in één keer door. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 20:0

60e minuut.
Yinghua is nu in balbezit. Yinghua probeert naar een medespeler te passen. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 21:0

61e minuut.
Talaia is nu in balbezit. Płomiński verovert de bal door een tackle van achteren. Płomiński speelt de bal door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 22:0

62e minuut.
Evangelista met een sublieme pass. Leca rent richting de bal. Leca passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sunde is nu in balbezit. Sunde met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 23:0

67e minuut.
Evangelista met een sublieme pass. Leca is nu in balbezit. Leca passt de bal in één keer door. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Sunde heeft problemen om de bal te vangen. Evangelista is nu in balbezit. Sunde verovert de bal door een tackle van achteren. Sunde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sunde is nu in balbezit. Sunde schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 24:0

71e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leca. Płomiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Sunde wilt de vrije trap nemen. De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 25:0

74e minuut.
Mareggini probeert naar een medespeler te passen. Yinghua met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yinghua verovert de bal door een tackle van achteren. Mareggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareggini met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij passt de bal met de wreef. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - 8 de Janeiro 26:0

79e minuut.
Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaia passt de bal in één keer door. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Marciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciński speelt de bal door. Klungelig pakt Mareggini de bal. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Marciński heeft problemen om de bal te vangen. Marciński passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Mareggini probeert naar een medespeler te passen. Płomiński rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Anioła met een snelle inworp. Mareggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareggini schiet op doel. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 7%, 8 de Janeiro 93%.
Cin Cin United - 8 de Janeiro 26:0