Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8 de Janeiro Cin Cin United
1vs1 Tactiek CinCin2
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 63
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Fedor rent richting de bal. Fedor probeert naar een medespeler te passen. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Ricasoli rent richting de bal. Fedor rent richting de bal. Fedor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:1

3e minuut.
Yinghua is nu in balbezit. Yinghua speelt de bal door. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:2

7e minuut.
Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ricasoli de bal. Płomiński speelt de bal door. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:3

9e minuut.
Marciński probeert naar een medespeler te passen. Ricasoli probeert de bal aan de voet te houden. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ricasoli heeft problemen om de bal te vangen. Fedor is nu in balbezit. Fedor speelt de bal door. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:4

14e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel. Gaggiano bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Colacelli rent richting de bal. Płomiński onderschept slim de pass. Płomiński geeft de bal voor. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:5

17e minuut.
Yinghua met een sublieme pass. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła speelt de bal door. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:6

19e minuut.
Anioła passt de bal zonder na te denken. Gaggiano speelt de bal door. Fedor kopt de bal weg. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Hetman met een harde bal richting middenveld. Fedor kopt de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Gaggiano bokst de bal weg. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:7

28e minuut.
Ricasoli kopt de bal weg. Ricasoli rent richting de bal. Fedor met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:8

30e minuut.
Anioła probeert naar een medespeler te passen. Alexanko rent richting de bal. Ricasoli speelt de bal door. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Daar is Fedor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor passt de bal in één keer door. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:9

38e minuut.
Klungelig pakt Fedor de bal. Fedor probeert naar een medespeler te passen. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:10

39e minuut.
Anioła probeert naar een medespeler te passen. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński speelt de bal door. Anioła probeert de bal met de borst te controleren. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gaggiano trapt de bal weg. Daar is Ricasoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricasoli passt de bal in één keer door. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:11

42e minuut.
Fedor is nu in balbezit. Fedor passt de bal zonder na te denken. Yinghua probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Płomiński de bal. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 88%, Cin Cin United 12%.
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:11

46e minuut.
Yinghua passt de bal zonder na te denken. Daar is Fedor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor passt de bal in één keer door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:12

48e minuut.
Dondi met een sublieme pass. Daar is Rodzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płomiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedor met een sublieme pass. Alexanko rent richting de bal. Alexanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:13

50e minuut.
Gaggiano speelt de bal door. Fedor kopt de bal weg. Baudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudi passt de bal in één keer door. Płomiński met een sublieme pass. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:14

52e minuut.
Ricasoli speelt de bal door. Leca rent richting de bal. Anioła onderschept slim de pass. Anioła draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:15

54e minuut.
Ricasoli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anioła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedor rent richting de bal. Fedor draait met de bal, schiet en ... Paal! Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ricasoli rent richting de bal. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor probeert naar een medespeler te passen. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano bokst de bal weg.

56e minuut.
Płomiński onderschept slim de pass. Płomiński geeft de bal voor. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fedor is nu in balbezit. Fedor passt de bal zonder na te denken. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:16

60e minuut.
Dondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński geeft een lange en hoge pass. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Yinghua rent richting de bal. Yinghua passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Gaggiano bokst de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Powiecko passt de bal zonder na te denken. Fedor is nu in balbezit. Fedor met een sublieme pass. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano trapt de bal weg. Baudi speelt de bal door. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Płomiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła schiet op doel. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ricasoli is nu in balbezit. Ricasoli passt de bal zonder na te denken. Gaggiano rent richting de bal. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:17

67e minuut.
Ricasoli speelt de bal door. Leca rent richting de bal. Leca passt de bal in één keer door. Płomiński rent richting de bal. Płomiński schiet op doel. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:18

70e minuut.
Ricasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yinghua verovert de bal door een tackle van achteren. Yinghua speelt de bal door. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano bokst de bal weg.

72e minuut.
Alexanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexanko passt de bal met de wreef. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński met een sublieme pass. Gaggiano met een sublieme pass. Yinghua rent richting de bal. Yinghua geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaggiano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ricasoli de bal. Fedor is nu in balbezit. Fedor probeert naar een medespeler te passen. Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:19

76e minuut.
Colacelli met een sublieme pass. Dondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondi met een sublieme pass. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Baudi is nu in balbezit. Baudi speelt de bal door. Fedor speelt de bal door. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaggiano met een sublieme pass. Alexanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexanko passt de bal in één keer door. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:20

81e minuut.
Daar is Yinghua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yinghua probeert naar een medespeler te passen. Baudi probeert naar een medespeler te passen. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:21

83e minuut.
Baudi is nu in balbezit. Baudi passt de bal met de wreef. Alexanko probeert naar een medespeler te passen. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Yinghua onderschept slim de pass. Yinghua speelt de bal door. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:22

86e minuut.
Baudi probeert naar een medespeler te passen. Płomiński speelt de bal door. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 92%, Cin Cin United 8%.
8 de Janeiro - Cin Cin United 0:22