Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cantera sorso Fuorigrotta Soccer
mio Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 22.5
very good Schieten average
weak Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Bandeira de Mello is nu in balbezit. Turoni rent richting de bal. Bandeira de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira de Mello schiet op doel. Anzilutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - Fuorigrotta Soccer 1:0

3e minuut.
Mondolfi is nu in balbezit. Ballerino begaat een overtreding. Mondolfi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abello krijgt zijn hoofd ertegen. Gherghe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cantera sorso - Fuorigrotta Soccer 1:1

6e minuut.
Castronuovo probeert naar een medespeler te passen. Sequelado heeft problemen om de bal te vangen. Sequelado passt de bal met de wreef. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Franzino passt de bal met de wreef. Maddii probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ceglie verovert de bal door een tackle van achteren. Ceglie passt de bal zonder na te denken. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel. Turoni probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Perrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequelado speelt de bal door. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Perrini is nu in balbezit. Sequelado onderschept slim de pass. Sequelado probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pagone heeft problemen om de bal te vangen. Pagone met een sublieme pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - Fuorigrotta Soccer 2:1

38e minuut.
Daar is Miani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castronuovo probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - Fuorigrotta Soccer 3:1

41e minuut.
Sequelado speelt de bal door. Castronuovo rent richting de bal. Castronuovo speelt de bal door. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Castronuovo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ceglie de bal onder controle te krijgen. Sequelado speelt de bal door. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Anzilutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ceglie rent richting de bal. Ceglie passt de bal in één keer door. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Turoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantera sorso 28%, Fuorigrotta Soccer 72%.
Cantera sorso - Fuorigrotta Soccer 3:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Abello de bal onder controle te krijgen. Perrini kopt de bal weg. Daar is Pilikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Verrando rent richting de bal. Maddii bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddii speelt de bal door. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - Fuorigrotta Soccer 4:1

50e minuut.
Abello passt de bal in één keer door. Ballerino rent richting de bal. Mondolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Mondolfi geeft een lange en hoge pass. Pilikowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pagone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandeira de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turoni speelt de bal door. Pagone is nu in balbezit. Pagone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maddii heeft problemen om de bal te vangen. Ceglie is nu in balbezit. Ceglie met een sublieme pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Caposciutti met een harde bal richting middenveld. Sequelado kopt de bal weg. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Anzilutti bokst de bal weg.

67e minuut.
Klungelig pakt Franzino de bal. Ceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franzino krijgt een gele kaart. Ceglie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bandeira de Mello neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Turoni rent richting de bal. Ceglie onderschept slim de pass. Maddii rent richting de bal. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello geeft een lange en hoge pass. Castronuovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone is nu in balbezit. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ballerino geeft een hoge lob. Anzilutti met een sublieme pass. Sequelado kopt de bal weg. Klungelig pakt Bandeira de Mello de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - Fuorigrotta Soccer 5:1

80e minuut.
Ballerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballerino geeft een lange en hoge pass. Ceglie heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Caposciutti geeft een lange en hoge pass. Ballerino rent richting de bal. Goto met een sublieme pass. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pagone schiet op doel. Turoni heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - Fuorigrotta Soccer 6:1

89e minuut.
Maddii speelt de bal door. Ceglie rent richting de bal. Ceglie met een sublieme pass. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantera sorso 31%, Fuorigrotta Soccer 69%.
Cantera sorso - Fuorigrotta Soccer 6:1