Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mazzaska Mirmidonia
Normal Tactiek Smalling
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar met een sublieme pass. Scarzo rent richting de bal. Scarzo schiet op doel. Chimenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:1

3e minuut.
Latrofa rent richting de bal. Giannelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giannelli met een sublieme pass. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
De Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić is nu in balbezit. Stanić geeft een hoge lob. Scarzo rent richting de bal. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Saar de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:2

10e minuut.
Latrofa rent richting de bal. Latrofa probeert naar een medespeler te passen. Scarzo speelt de bal door. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:3

14e minuut.
Buňka heeft problemen om de bal te vangen. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Latrofa speelt de bal door. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Chimenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Buňka rent richting de bal. Buňka geeft een lange en hoge pass. Saar speelt de bal door. Scarzo heeft problemen om de bal te vangen. Scarzo schiet op doel. Chimenti bokst de bal weg.

18e minuut.
Salayev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mascini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarzo rent richting de bal. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Chimenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:4

20e minuut.
Barnes met een sublieme pass. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo passt de bal zonder na te denken. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ... Chimenti bokst de bal weg. Mascini heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buňka neemt de hoekschop. Saar krijgt zijn hoofd ertegen. Chimenti bokst de bal weg.

22e minuut.
Stanić passt de bal met de wreef. Latrofa is nu in balbezit. Latrofa passt de bal zonder na te denken. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yetiş passt de bal in één keer door. Folgarait bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev onderschept slim de pass. Saar is nu in balbezit. Saar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Saar kopt de bal weg. Scarzo rent richting de bal. Chiaro rent richting de bal. Scarzo onderschept slim de pass. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Chimenti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:5

29e minuut.
Barnes passt de bal in één keer door. Daar is Łożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łożyński geeft een hoge lob. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo schiet op doel. Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Salayev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saar de bal. Saar met een sublieme pass. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:6

32e minuut.
Scarzo onderschept slim de pass. Saar is nu in balbezit. Scarzo rent richting de bal. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ... Chimenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Scarzo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarzo passt de bal zonder na te denken. Saar is nu in balbezit. Saar draait met de bal, schiet en ... Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:7

37e minuut.
Barnes speelt de bal door. Buňka met een sublieme pass. Scarzo heeft problemen om de bal te vangen. Scarzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:8

39e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Barnes met een sublieme pass. Scarzo rent richting de bal. Scarzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 79%, Mirmidonia 21%.
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:9

46e minuut.
Lojen komt het veld opgelopen. Torrentes komt het veld opgelopen. Price komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Price onderschept slim de pass. Folgarait is nu in balbezit. Price tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Price krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Buňka geeft een lange en hoge pass. Chiaro heeft problemen om de bal te vangen. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel. Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:10

59e minuut.
Salayev speelt de bal door. Scarzo rent richting de bal. Scarzo met een sublieme pass. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Chimenti trapt de bal weg. Gennari kopt de bal weg. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Price is nu in balbezit. Price passt de bal met de wreef. Mascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lojen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojen geeft de bal voor. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Chimenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev geeft een lange en hoge pass. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Chimenti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:11

71e minuut.
Mascini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buňka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lojen passt de bal met de wreef. Salayev is nu in balbezit. Salayev passt de bal met de wreef. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Salayev rent richting de bal. Salayev passt de bal met de wreef. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price draait met de bal, schiet en ... Chimenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:12

79e minuut.
Scarzo rent richting de bal. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo heeft problemen om de bal te vangen. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Chimenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:13

81e minuut.
Lojen passt de bal zonder na te denken. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo passt de bal met de wreef. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lojen heeft problemen om de bal te vangen. Lojen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scarzo de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Mascini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Chiaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price is nu in balbezit. Price draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Barnes met een sublieme pass. Buňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buňka met een sublieme pass. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Chimenti trapt de bal weg van het doel. Buňka kopt de bal weg. Scarzo kan de bal niet met de borst controleren. Scarzo met een sublieme pass. Chimenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Latrofa rent richting de bal. Latrofa speelt de bal door. Buňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buňka geeft een lange en hoge pass. Price springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 85%, Mirmidonia 15%.
Ac Mazzaska - Mirmidonia 0:13