Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirmidonia Ac Mazzaska
dzeko Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 18.8
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bishop passt de bal met de wreef. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo passt de bal met de wreef. Mfumu rent richting de bal. Mfumu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Ac Mazzaska 1:0

10e minuut.
Inworp. Buňka met de inworp. Yetiş geeft de bal voor. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Yetiş is nu in balbezit. Yetiş geeft een hoge lob. Bishop is nu in balbezit. Bishop geeft de bal voor. Mfumu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Ac Mazzaska 2:0

16e minuut.
Mfumu is nu in balbezit. Mfumu passt de bal met de wreef. Yetiş is nu in balbezit. Yetiş geeft de bal voor. Mfumu springt en kopt de bal. Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mangosio probeert naar een medespeler te passen. Gennari heeft problemen om de bal te vangen. Bishop is nu in balbezit. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Di Ciaula geeft een hoge lob. Inworp. Yetiş met de inworp. Buňka heeft problemen om de bal te vangen. Buňka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chiaro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yetiş met een snelle inworp. Buňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buňka geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mascini kopt de bal weg. Klungelig pakt Giannelli de bal. Buňka is nu in balbezit. Buňka schiet op doel. Chimenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Ac Mazzaska 3:0

21e minuut.
Iorillo passt de bal met de wreef. Bishop rent richting de bal. Gennari onderschept slim de pass. Yetiş onderschept slim de pass. Yetiş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Melloni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buňka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mfumu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mfumu haalt uit met een fantastische trap. Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiaro heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yetiş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Day rent richting de bal. Iorillo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yetiş. Yetiş krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Buňka met een snelle inworp. Yetiş rent richting de bal. Yetiş geeft een lange en hoge pass. Bishop is nu in balbezit. Bishop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Buňka passt de bal met de wreef. Gennari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bishop zijn tegenspeler op de grond. Bishop krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Klungelig pakt Scarzo de bal. Mfumu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Chimenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Ac Mazzaska 4:0

42e minuut.
Mfumu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melloni. Mfumu raakt geblesseerd tijdens het duel. Buňka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mfumu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mfumu schiet op doel. Chimenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Di Ciaula rent richting de bal. Scarzo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarzo speelt de bal door. Mfumu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mfumu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Ac Mazzaska 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 26%, Ac Mazzaska 74%.
Mirmidonia - Ac Mazzaska 5:0

48e minuut.
Mfumu is nu in balbezit. Mfumu passt de bal zonder na te denken. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo schiet op doel. Chimenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Ac Mazzaska 6:0

48e minuut.
Kasztelan komt het veld opgelopen. Musca komt het veld opgelopen. Price komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chiaro heeft problemen om de bal te vangen. Chimenti speelt de bal door. Yetiş kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Price schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Drake speelt de bal door. Musca met een sublieme pass. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chimenti niet meer kan verder spelen. Carmicello komt het veld opgelopen. Carmicello trapt de bal weg. Bishop kopt de bal weg. Musca is nu in balbezit. Yetiş is nu in balbezit. Yetiş geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Ac Mazzaska 7:0

67e minuut.
Musca onderschept slim de pass. Musca met een sublieme pass. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Carmicello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Ac Mazzaska 8:0

69e minuut.
Carmicello trapt de bal weg van het doel. Yetiş kopt de bal weg. Di Ciaula rent richting de bal. Scarzo onderschept slim de pass. Scarzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Musca met een snelle inworp. Yetiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetiş geeft een lange en hoge pass. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Musca passt de bal zonder na te denken. Yetiş speelt de bal door. Scarzo heeft problemen om de bal te vangen. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Carmicello niet meer kan verder spelen. Dettoni komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Folgarait bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgarait geeft een hoge lob. Day probeert naar een medespeler te passen. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Ac Mazzaska 9:0

86e minuut.
Yetiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetiş passt de bal zonder na te denken. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Chiaro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 21%, Ac Mazzaska 79%.
Mirmidonia - Ac Mazzaska 9:0