Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8 de Janeiro I Soliti Sospetti
1vs1 Tactiek anti Normal v3
43% Balbezit 57%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 33.5
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Provalija is nu in balbezit. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:1

4e minuut.
Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:2

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Fabian kopt de bal weg. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:3

7e minuut.
Doliński probeert naar een medespeler te passen. Fabian speelt de bal door. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:4

9e minuut.
Ximenes met een sublieme pass. Provalija heeft problemen om de bal te vangen. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:5

12e minuut.
Çayırçimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırçimen speelt de bal door. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano trapt de bal weg. Evangelista kopt de bal weg. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Aliling probeert de bal met de borst te controleren. Espadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling speelt de bal door. Provalija is nu in balbezit. Provalija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fabian is nu in balbezit. Fabian speelt de bal door. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge schiet op doel. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:6

18e minuut.
Ximenes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabian probeert de bal met de borst te controleren. Fabian geeft de bal voor. Gaggiano probeert naar een medespeler te passen. Evangelista kopt de bal weg. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Aliling onderschept slim de pass. Aliling speelt de bal door. Daar is Örge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örge haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:7

25e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Fornaciari verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaciari met een sublieme pass. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:8

27e minuut.
Leca rent richting de bal. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes speelt de bal door. Provalija heeft problemen om de bal te vangen. Provalija haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Aliling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornaciari heeft problemen om de bal te vangen. Fornaciari passt de bal zonder na te denken. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dondi passt de bal zonder na te denken. Inworp. Aliling met de inworp. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:9

32e minuut.
Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Örge rent richting de bal. Örge haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:10

37e minuut.
Örge heeft problemen om de bal te vangen. Örge passt de bal in één keer door. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:11

39e minuut.
Aliling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evangelista rent richting de bal. Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ximenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aliling rent richting de bal. Aliling passt de bal met de wreef. Fornaciari met een sublieme pass. Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Paal! Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:12

42e minuut.
Evangelista speelt de bal door. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes onderschept slim de pass. Ximenes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fornaciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabian met een sublieme pass. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:13

45e minuut.
Aliling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornaciari met een sublieme pass. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 94%, I Soliti Sospetti 6%.
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:14

46e minuut.
Örge speelt de bal door. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija passt de bal met de wreef. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Evangelista speelt de bal door. Colacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling onderschept slim de pass. Aliling met een sublieme pass. Provalija speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes passt de bal met de wreef. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:15

52e minuut.
Fabian met de inworp. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari speelt de bal door. Örge rent richting de bal. Örge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:16

55e minuut.
Remeisis speelt de bal door. Espadas rent richting de bal. Espadas passt de bal zonder na te denken. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ... Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:17

57e minuut.
Rodzik rent richting de bal. Rodzik passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Colacelli de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aliling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Dondi de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliling met een snelle inworp. Daar is Örge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Aliling heeft problemen om de bal te vangen. Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari passt de bal in één keer door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Fabian heeft problemen om de bal te vangen. Fabian passt de bal zonder na te denken. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:18

67e minuut.
Leca is nu in balbezit. Leca passt de bal met de wreef. Gaggiano probeert de bal aan de voet te houden. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:19

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aliling zal de hoekschop nemen. Provalija is nu in balbezit. Provalija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:20

72e minuut.
Fornaciari verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaciari speelt de bal door. Remeisis probeert naar een medespeler te passen. Provalija met een sublieme pass. Örge speelt de bal door. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Provalija rent richting de bal. Provalija speelt de bal door. Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Ximenes draait met de bal, schiet en ... Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:21

74e minuut.
Aliling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Örge probeert naar een medespeler te passen. Fabian speelt de bal door. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabian met de inworp. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:22

79e minuut.
Fabian met een sublieme pass. Gaggiano met een sublieme pass. Fornaciari speelt de bal door. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Provalija speelt de bal door. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista is nu in balbezit. Aliling verovert de bal door een tackle van achteren. Aliling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Aliling met een sublieme pass. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ... Provalija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fornaciari kopt de bal weg. Daar is Provalija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provalija speelt de bal door. Örge is nu in balbezit. Örge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:23

86e minuut.
Porfiglio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Provalija de bal. Provalija speelt de bal door. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:24

90e minuut.
Fabian speelt de bal door. Provalija heeft problemen om de bal te vangen. Provalija speelt de bal door. Fabian heeft problemen om de bal te vangen. Fabian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 95%, I Soliti Sospetti 5%.
8 de Janeiro - I Soliti Sospetti 0:24