Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Soliti Sospetti 8 de Janeiro
anti Normal v3 Tactiek 1vs1
59% Balbezit 41%
8% Spel op eigen helft 92%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 21.9
redelijk Schieten slecht
matig Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lemuy is nu in balbezit. Lemuy met een sublieme pass. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Aliling kopt de bal weg. Klungelig pakt Provalija de bal. Provalija schiet op doel. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırçimen speelt de bal door. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 1:0

10e minuut.
Fornaciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija rent richting de bal. Ricasoli begaat een overtreding. Provalija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Provalija wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Aliling met de inworp. Özkök controleert de bal met de borst. Özkök met een sublieme pass. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Örge heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 2:0

13e minuut.
Fornaciari heeft problemen om de bal te vangen. Fornaciari speelt de bal door. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 3:0

14e minuut.
Leca rent richting de bal. Örge onderschept slim de pass. Örge met een sublieme pass. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Özkök onderschept slim de pass. Özkök passt de bal met de wreef. Örge rent richting de bal. Örge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 4:0

20e minuut.
Fornaciari onderschept slim de pass. Fornaciari met een sublieme pass. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija schiet op doel. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 5:0

22e minuut.
Klungelig pakt Fornaciari de bal. Fornaciari met een sublieme pass. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
do Santos geeft een lange en hoge pass. Aliling rent richting de bal. Provalija speelt de bal door. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari passt de bal in één keer door. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge schiet op doel. Paal! Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 6:0

26e minuut.
Aliling met de inworp. Özkök speelt de bal door. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ... Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 7:0

26e minuut.
Gaggiano heeft problemen om de bal te vangen. Gaggiano speelt de bal door. Aliling geeft een hoge lob. Örge is nu in balbezit. Örge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
do Santos is nu in balbezit. do Santos met een sublieme pass. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano trapt de bal weg. Aliling kopt de bal weg. Özkök controleert de bal met de borst. Özkök passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Provalija rent richting de bal. Provalija met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ricasoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 8:0

32e minuut.
Fornaciari speelt de bal door. Provalija is nu in balbezit. Provalija met een sublieme pass. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 9:0

34e minuut.
Aliling met de inworp. Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 10:0

35e minuut.
Örge met een sublieme pass. Aliling rent richting de bal. Provalija met een sublieme pass. Daar is Özkök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkök haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doliński met een sublieme pass. Özkök heeft problemen om de bal te vangen. Özkök schiet op doel. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 11:0

41e minuut.
Örge is nu in balbezit. Örge met een sublieme pass. Provalija speelt de bal door. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 12:0

42e minuut.
Ricasoli rent richting de bal. Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 13:0

45e minuut.
Fornaciari passt de bal met de wreef. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Örge de bal. Örge draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 9%, 8 de Janeiro 91%.
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 14:0

51e minuut.
Aliling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari speelt de bal door. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Gaggiano trapt de bal weg. Provalija kopt de bal weg. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 15:0

53e minuut.
Aliling met een sublieme pass. do Santos met een sublieme pass. Örge controleert de bal met de borst. Provalija is nu in balbezit. Provalija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
do Santos is nu in balbezit. do Santos speelt de bal door. Provalija is nu in balbezit. Provalija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 16:0

54e minuut.
Ricasoli probeert naar een medespeler te passen. Leca is nu in balbezit. Örge onderschept slim de pass. Örge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 17:0

57e minuut.
Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök passt de bal in één keer door. Örge rent richting de bal. Örge schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 18:0

58e minuut.
Özkök onderschept slim de pass. Özkök passt de bal met de wreef. Provalija rent richting de bal. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano trapt de bal weg. Provalija kopt de bal weg. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano trapt de bal weg. do Santos probeert naar een medespeler te passen. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ... Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
do Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Örge controleert de bal met de borst. Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Santos met de inworp. Fornaciari met een sublieme pass. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ... Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 19:0

66e minuut.
Dondi passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliling met de inworp. Fornaciari heeft problemen om de bal te vangen. Fornaciari probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 20:0

68e minuut.
Provalija is nu in balbezit. Özkök rent richting de bal. Provalija rent richting de bal. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 21:0

69e minuut.
Örge verovert de bal door een tackle van achteren. Örge passt de bal in één keer door. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Fornaciari de bal. Ricasoli rent richting de bal. Fornaciari verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaciari passt de bal in één keer door. Örge rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Fornaciari de bal. Fornaciari met een sublieme pass. Aliling rent richting de bal. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aliling speelt de bal door. Daar is Özkök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provalija speelt de bal door. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 22:0

74e minuut.
Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge passt de bal met de wreef. Provalija rent richting de bal. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 23:0

80e minuut.
Gaggiano probeert naar een medespeler te passen. do Santos probeert naar een medespeler te passen. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 24:0

83e minuut.
Provalija is nu in balbezit. do Santos is nu in balbezit. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Provalija speelt de bal door. Örge rent richting de bal. Örge passt de bal met de wreef. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 25:0

88e minuut.
Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge rent richting de bal. Örge passt de bal met de wreef. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Provalija rent richting de bal. Provalija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 26:0

90e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos passt de bal zonder na te denken. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 6%, 8 de Janeiro 94%.
I Soliti Sospetti - 8 de Janeiro 26:0