Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lello Fuorigrotta Soccer
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 23.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Ciuccio passt de bal in één keer door. Maruzzo rent richting de bal. Maruzzo speelt de bal door. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Miani probeert naar een medespeler te passen. Perrini is nu in balbezit. Perrini probeert naar een medespeler te passen. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Turoni geeft een hoge lob. Perrini kopt de bal weg. Figone heeft problemen om de bal te vangen. Abello is nu in balbezit. Abello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Fuorigrotta Soccer 0:1

40e minuut.
Turoni trapt de bal weg. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini passt de bal met de wreef. Abello is nu in balbezit. Abello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 33%, Fuorigrotta Soccer 67%.
lello - Fuorigrotta Soccer 0:1

50e minuut.
Figone rent richting de bal. Franzino is nu in balbezit. Franzino met een sublieme pass. Bigiarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiarini draait met de bal, schiet en ... Anzilutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bigiarini geeft de bal voor. Marchioro rent richting de bal. Basilico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basilico krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Di Lorenzo Delmondes geeft een hoge lob. Bigiarini is nu in balbezit. Bigiarini passt de bal in één keer door. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lello - Fuorigrotta Soccer 1:1

64e minuut.
Figone is nu in balbezit. Perrini onderschept slim de pass. Abello heeft problemen om de bal te vangen. Abello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Fuorigrotta Soccer 1:2

64e minuut.
Bacceliere speelt de bal door. Klungelig pakt Bigiarini de bal. Abello onderschept slim de pass. Abello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Fuorigrotta Soccer 1:3

78e minuut.
Ciuccio rent richting de bal. Ciuccio geeft de bal voor. Basilico bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilico draait met de bal, schiet en ... Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Fuorigrotta Soccer 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 47%, Fuorigrotta Soccer 53%.
lello - Fuorigrotta Soccer 2:3