Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mazzaska I Soliti Sospetti
Normal Tactiek anti Normal v3
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 31.6
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Aliling passt de bal in één keer door. Provalija heeft problemen om de bal te vangen. Provalija met een sublieme pass. Daar is Örge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Aliling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lemuy geeft een hoge lob. Aliling kopt de bal weg. Provalija rent richting de bal. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel. Chimenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mascini de bal. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - I Soliti Sospetti 0:1

13e minuut.
Fornaciari verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaciari geeft de bal voor. Mascini rent richting de bal. Özkök onderschept slim de pass. Özkök haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - I Soliti Sospetti 0:2

21e minuut.
do Santos met de inworp. Daar is Fornaciari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaciari passt de bal met de wreef. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chimenti trapt de bal weg. do Santos kopt de bal weg. Provalija rent richting de bal. Provalija geeft een lange en hoge pass. Özkök springt en kopt de bal. Chimenti bokst de bal weg.

27e minuut.
Chiaro trapt de bal weg. do Santos is nu in balbezit. do Santos passt de bal zonder na te denken. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lemuy rent richting de bal. Mangosio bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos begaat een overtreding. do Santos krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Doliński is nu in balbezit. Doliński geeft de bal voor. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ... Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 78%, I Soliti Sospetti 22%.
Ac Mazzaska - I Soliti Sospetti 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Di Ciaula de bal. Fornaciari verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaciari passt de bal in één keer door. Örge is nu in balbezit. Örge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - I Soliti Sospetti 0:3

56e minuut.
Lemuy kopt de bal weg. Daar is Di Ciaula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari geeft een hoge lob. Özkök kopt de bal weg. Chimenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Fornaciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari geeft een hoge lob. Özkök controleert de bal met de borst. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari passt de bal met de wreef. Provalija met een sublieme pass. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - I Soliti Sospetti 0:4

69e minuut.
do Santos geeft een hoge lob. Örge kopt de bal weg. Mascini probeert de bal aan de voet te houden. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gennari rent richting de bal. Örge onderschept slim de pass. Folgarait rent richting de bal. Örge onderschept slim de pass. Örge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 72%, I Soliti Sospetti 28%.
Ac Mazzaska - I Soliti Sospetti 0:4