Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirmidonia 8 de Janeiro
dzeko Tactiek 1vs1
56% Balbezit 44%
5% Spel op eigen helft 95%
66 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 22.5
very good Schieten weak
good Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Salayev passt de bal zonder na te denken. Buňka probeert naar een medespeler te passen. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 1:0

2e minuut.
Gaggiano heeft problemen om de bal te vangen. Gaggiano speelt de bal door. Buňka probeert naar een medespeler te passen. Bishop rent richting de bal. Bishop haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 2:0

4e minuut.
Buňka rent richting de bal. Buňka passt de bal in één keer door. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 3:0

4e minuut.
Daar is Gaggiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaggiano probeert naar een medespeler te passen. Evangelista kopt de bal weg. Klungelig pakt Saar de bal. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 4:0

6e minuut.
Bishop is nu in balbezit. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo met een sublieme pass. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 5:0

8e minuut.
Bishop is nu in balbezit. Scarzo rent richting de bal. Bishop met een sublieme pass. Saar rent richting de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 6:0

9e minuut.
Leca rent richting de bal. Bishop verovert de bal door een tackle van achteren. Bishop probeert naar een medespeler te passen. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saar rent richting de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 7:0

14e minuut.
Bishop passt de bal in één keer door. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 8:0

15e minuut.
Scarzo kopt de bal weg. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bishop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bishop schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 9:0

16e minuut.
Fornaroli rent richting de bal. Fornaroli geeft een hoge lob. Scarzo rent richting de bal. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 10:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salayev met een snelle inworp. Bishop rent richting de bal. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Salayev met een sublieme pass. Klungelig pakt Scarzo de bal. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Saar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 11:0

21e minuut.
Salayev passt de bal zonder na te denken. Barnes is nu in balbezit. Barnes passt de bal in één keer door. Bishop is nu in balbezit. Bishop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dondi met een sublieme pass. Rodzik is nu in balbezit. Saar onderschept slim de pass. Saar draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Salayev de bal. Salayev probeert naar een medespeler te passen. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop schiet op doel. Gaggiano bokst de bal weg.

25e minuut.
Bishop geeft een hoge lob. Gaggiano met een sublieme pass. Sabatelli kopt de bal weg. Saar is nu in balbezit. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 12:0

27e minuut.
Daar is Evangelista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buňka rent richting de bal. Buňka speelt de bal door. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano bokst de bal weg.

28e minuut.
Evangelista onderschept slim de pass. Buňka onderschept slim de pass. Buňka passt de bal zonder na te denken. Saar is nu in balbezit. Saar draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo speelt de bal door. Bishop is nu in balbezit. Bishop draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bishop is nu in balbezit. Bishop haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saar met een sublieme pass. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 13:0

32e minuut.
Klungelig pakt Łożyński de bal. Strigén probeert naar een medespeler te passen. Scarzo rent richting de bal. Scarzo schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 14:0

33e minuut.
Inworp. Buňka met de inworp. Salayev geeft een hoge lob. Saar is nu in balbezit. Saar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gaggiano speelt de bal door. Salayev met een sublieme pass. Bishop rent richting de bal. Bishop schiet op doel. Gaggiano bokst de bal weg.

35e minuut.
Gaggiano trapt de bal weg. Klungelig pakt Evangelista de bal. Scarzo met een sublieme pass. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 15:0

36e minuut.
Talaia is nu in balbezit. Talaia probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scarzo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Salayev met de inworp. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop speelt de bal door. Saar is nu in balbezit. Saar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 16:0

41e minuut.
Salayev rent richting de bal. Salayev geeft een lange en hoge pass. Scarzo probeert de bal met de borst te controleren. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Klungelig pakt Bishop de bal. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo probeert naar een medespeler te passen. Saar rent richting de bal. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 5%, 8 de Janeiro 95%.
Mirmidonia - 8 de Janeiro 17:0

46e minuut.
Bongiorni komt het veld opgelopen. Kasztelan komt het veld opgelopen. Gorceski komt het veld opgelopen. Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bongiorni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buňka rent richting de bal. Buňka passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scarzo rent richting de bal. Scarzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 18:0

47e minuut.
Łożyński heeft problemen om de bal te vangen. Salayev probeert naar een medespeler te passen. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 19:0

49e minuut.
Bishop met een snelle inworp. Daar is Salayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salayev geeft een hoge lob. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni draait met de bal, schiet en ... Paal! Evangelista rent richting de bal. Bishop verovert de bal door een tackle van achteren. Bishop speelt de bal door. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 20:0

50e minuut.
Bishop met een snelle inworp. Salayev rent richting de bal. Salayev passt de bal zonder na te denken. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarzo is nu in balbezit. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 21:0

51e minuut.
Leca rent richting de bal. Leca passt de bal met de wreef. Buňka probeert naar een medespeler te passen. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bishop kopt de bal weg. Buňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buňka met een sublieme pass. Bishop heeft problemen om de bal te vangen. Bishop geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 22:0

56e minuut.
Evangelista geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buňka zal de hoekschop nemen. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 23:0

57e minuut.
Salayev met een sublieme pass. Buňka speelt de bal door. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 24:0

58e minuut.
Talaia heeft problemen om de bal te vangen. Talaia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Scarzo de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 25:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buňka speelt de bal door. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 26:0

65e minuut.
Salayev rent richting de bal. Buňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buňka passt de bal zonder na te denken. Bishop is nu in balbezit. Bishop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 27:0

66e minuut.
Evangelista speelt de bal door. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bishop de bal. Bishop schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Buňka met een snelle inworp. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo passt de bal met de wreef. Evangelista heeft problemen om de bal te vangen. Scarzo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Buňka rent richting de bal. Buňka probeert naar een medespeler te passen. Bishop rent richting de bal. Bishop draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 28:0

75e minuut.
Talaia rent richting de bal. Bishop onderschept slim de pass. Bishop met een sublieme pass. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni geeft een lange en hoge pass. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 29:0

76e minuut.
Buňka met de inworp. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen. Bishop probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 30:0

78e minuut.
Klungelig pakt Salayev de bal. Salayev speelt de bal door. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano trapt de bal weg. Salayev probeert naar een medespeler te passen. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop schiet op doel. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Buňka met een sublieme pass. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 31:0

81e minuut.
Bongiorni is nu in balbezit. Scarzo met een sublieme pass. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 32:0

85e minuut.
Gaggiano met een sublieme pass. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev speelt de bal door. Scarzo heeft problemen om de bal te vangen. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 33:0

87e minuut.
Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop onderschept slim de pass. Bishop speelt de bal door. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 34:0

89e minuut.
Gorceski is nu in balbezit. Salayev speelt de bal door. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - 8 de Janeiro 35:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 4%, 8 de Janeiro 96%.
Mirmidonia - 8 de Janeiro 35:0