Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8 de Janeiro Mirmidonia
1vs1 Tactiek dzeko
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 29.7
weak Schieten very good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bishop heeft problemen om de bal te vangen. Scarzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Price de bal. Price draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:1

5e minuut.
Drake met de inworp. Brutto probeert naar een medespeler te passen. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:2

6e minuut.
Bishop rent richting de bal. Evangelista is nu in balbezit. Bishop verovert de bal door een tackle van achteren. Bishop geeft een lange en hoge pass. Price rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drake zal de hoekschop nemen. Bishop kopt de bal weg. Scarzo rent richting de bal. Scarzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:3

11e minuut.
Evangelista speelt de bal door. Inworp. Drake met een snelle inworp. Price is nu in balbezit. Price draait met de bal, schiet en ... Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:4

12e minuut.
Gaggiano met een sublieme pass. Porfiglio met een sublieme pass. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:5

14e minuut.
Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drake rent richting de bal. Drake passt de bal in één keer door. Price is nu in balbezit. Price speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Brutto heeft problemen om de bal te vangen. Brutto met een sublieme pass. Daar is Scarzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:6

18e minuut.
Scarzo onderschept slim de pass. Scarzo passt de bal met de wreef. Bishop is nu in balbezit. Bishop schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:7

20e minuut.
Brutto is nu in balbezit. Brutto speelt de bal door. Daar is Puszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brutto rent richting de bal. Brutto passt de bal met de wreef. Gaggiano bokst de bal weg. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:8

22e minuut.
Rodríguez passt de bal in één keer door. Bishop is nu in balbezit. Bishop speelt de bal door. Daar is Scarzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bishop speelt de bal door. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake met een sublieme pass. Scarzo rent richting de bal. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano bokst de bal weg. Bishop rent richting de bal. Bishop geeft een hoge lob. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Evangelista is nu in balbezit. Drake verovert de bal door een tackle van achteren. Drake passt de bal in één keer door. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarzo heeft problemen om de bal te vangen. Scarzo schiet op doel. De bal raakt de paal. Price heeft problemen om de bal te vangen. Scarzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:9

33e minuut.
Price met de inworp. Brutto speelt de bal door. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Leca rent richting de bal. Bishop verovert de bal door een tackle van achteren. Bishop probeert naar een medespeler te passen. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Inworp. Drake met de inworp. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:10

37e minuut.
Talaia rent richting de bal. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop passt de bal met de wreef. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:11

38e minuut.
Colacelli rent richting de bal. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price met een sublieme pass. Scarzo rent richting de bal. Scarzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:12

40e minuut.
Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo met een sublieme pass. Price rent richting de bal. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:13

42e minuut.
Scarzo onderschept slim de pass. Scarzo passt de bal in één keer door. Price heeft problemen om de bal te vangen. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:14

45e minuut.
Price is nu in balbezit. Dondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 90%, Mirmidonia 10%.
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:15

46e minuut.
Strigén is nu in balbezit. Strigén probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Evangelista de bal onder controle te krijgen. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Price rent richting de bal. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:16

47e minuut.
Stanić komt het veld opgelopen. Kasztelan komt het veld opgelopen. Bongiorni komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Bishop de bal onder controle te krijgen. Bishop probeert naar een medespeler te passen. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gaggiano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scarzo kopt de bal weg. Bongiorni probeert de bal met de borst te controleren. Bongiorni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:17

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:18

55e minuut.
Bishop probeert naar een medespeler te passen. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić met een sublieme pass. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutto probeert naar een medespeler te passen. Scarzo rent richting de bal. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca is nu in balbezit. Bishop onderschept slim de pass. Bishop geeft een hoge lob. Bongiorni rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:19

61e minuut.
Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Kasztelan is nu in balbezit. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:20

62e minuut.
Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Dondi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brutto probeert naar een medespeler te passen. Kasztelan heeft problemen om de bal te vangen. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Daar is Drake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutto onderschept slim de pass. Brutto draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brutto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bishop probeert naar een medespeler te passen. Bongiorni rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:21

69e minuut.
Brutto heeft problemen om de bal te vangen. Brutto met een sublieme pass. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo schiet op doel. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:22

74e minuut.
Scarzo met een sublieme pass. Stanić met een sublieme pass. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Inworp. Brutto met een snelle inworp. Bishop rent richting de bal. Bishop draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scarzo de bal onder controle te krijgen. Gaggiano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:23

81e minuut.
Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop is nu in balbezit. Brutto speelt de bal door. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:24

84e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake passt de bal in één keer door. Scarzo rent richting de bal. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:25

85e minuut.
Gaggiano geeft een lange en hoge pass. Bishop is nu in balbezit. Bishop passt de bal in één keer door. Bongiorni heeft problemen om de bal te vangen. Bongiorni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Puszka probeert naar een medespeler te passen. Bishop heeft problemen om de bal te vangen. Bishop met een sublieme pass. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:26

90e minuut.
Brutto met een sublieme pass. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo schiet op doel. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 88%, Mirmidonia 12%.
8 de Janeiro - Mirmidonia 0:27