Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastards without glory RIMOLDONE TEAM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Cabassi speelt de bal door. Turle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacci verovert de bal door een tackle van achteren. Trivella is nu in balbezit. Trivella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Barghigiani onderschept slim de pass. Barghigiani probeert naar een medespeler te passen. Trivella rent richting de bal. Trivella haalt uit met een fantastische trap. Tomassini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastards without glory - RIMOLDONE TEAM 0:1

26e minuut.
Pittari met een sublieme pass. Turle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella onderschept slim de pass. Trivella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastards without glory - RIMOLDONE TEAM 0:2

41e minuut.
Ienco probeert de bal aan de voet te houden. Mazzocco rent richting de bal. Ienco is nu in balbezit. Mazzocco verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzocco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastards without glory 63%, RIMOLDONE TEAM 37%.
Bastards without glory - RIMOLDONE TEAM 0:2

54e minuut.
Capo kopt de bal weg. Cabassi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonacci. Bonacci krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ienco passt de bal met de wreef. Severo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanoni is nu in balbezit. Severo onderschept slim de pass. Severo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Capo heeft problemen om de bal te vangen. Severo is nu in balbezit. Severo passt de bal in één keer door. Culotta is nu in balbezit. Culotta schiet op doel. Delola Marca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastards without glory - RIMOLDONE TEAM 1:2

66e minuut.
Ascherio probeert naar een medespeler te passen. Sansalvadore rent richting de bal. Sansalvadore passt de bal in één keer door. Turle is nu in balbezit. Turle geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mazzocco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ienco is nu in balbezit. Ienco geeft een lange en hoge pass. Ceschi is nu in balbezit. Ceschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bastards without glory - RIMOLDONE TEAM 2:2

78e minuut.
Pittari rent richting de bal. Capo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pittari zijn tegenspeler op de grond. Capo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Barghigiani probeert naar een medespeler te passen. Battiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Battiato passt de bal met de wreef. Culotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Culotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Delola Marca trapt de bal weg. Trivella kopt de bal weg. Daar is Capo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Culotta rent richting de bal. Culotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastards without glory 35%, RIMOLDONE TEAM 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bastards without glory - RIMOLDONE TEAM 2:2