Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Aleami 1900 Bastards without glory
433aleami Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten weak
weak Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Cabassi rent richting de bal. bin Ib Brahim onderschept slim de pass. bin Ib Brahim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ibrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pittari met een sublieme pass. Severo heeft problemen om de bal te vangen. Severo met een sublieme pass. Culotta is nu in balbezit. Culotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Ceschi de bal. bin Ib Brahim met een sublieme pass. Gallotta verovert de bal door een tackle van achteren. Russi is nu in balbezit. Russi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomassini met een harde bal richting middenveld. bin Ib Brahim geeft een lange en hoge pass. Galek is nu in balbezit. Galek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tomassini trapt de bal weg van het doel. Chołoniewski kopt de bal weg. bin Ib Brahim is nu in balbezit. Galek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galek draait met de bal, schiet en ... Tomassini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kutman is nu in balbezit. Kutman passt de bal zonder na te denken. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim draait met de bal, schiet en ... Tomassini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Bastards without glory 1:0

34e minuut.
Cabassi probeert naar een medespeler te passen. Chołoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chołoniewski probeert naar een medespeler te passen. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim schiet op doel. Tomassini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Russi is nu in balbezit. Russi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Bastards without glory 2:0

36e minuut.
Garnett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Russi is nu in balbezit. Russi passt de bal met de wreef. Garnett geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallotta de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gallotta met een harde bal richting middenveld. Severo rent richting de bal. Zambrzycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zambrzycki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Aleami 1900 34%, Bastards without glory 66%.
SS Aleami 1900 - Bastards without glory 2:0

63e minuut.
Galek bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim passt de bal met de wreef. Russi bereikt de bal nog maar net als eerste. Russi draait met de bal, schiet en ... Tomassini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Bastards without glory 3:0

73e minuut.
Lubowicz met een sublieme pass. bin Ib Brahim heeft problemen om de bal te vangen. bin Ib Brahim geeft een hoge lob. Russi is nu in balbezit. Russi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Ib Brahim probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Galek geeft een hoge lob. Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen. bin Ib Brahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ceschi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chołoniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galek passt de bal met de wreef. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Galek bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim passt de bal in één keer door. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Bastards without glory 4:0

86e minuut.
Russi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scucchia komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pittari speelt de bal door. Garnett geeft de bal voor. Scucchia controleert de bal met de borst. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Aleami 1900 28%, Bastards without glory 72%.
SS Aleami 1900 - Bastards without glory 4:0