Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RIMOLDONE TEAM Tricheballache
Normal Tactiek 4231
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 24.4
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Trivella rent richting de bal. Bonacci rent richting de bal. Cristofani Vichi verovert de bal door een tackle van achteren. Trivella verovert de bal door een tackle van achteren. Trivella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Schiaffino probeert de bal aan de voet te houden. Barghigiani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schiaffino. Schiaffino krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Cristofani Vichi onderschept slim de pass. Cristofani Vichi geeft de bal voor. Klungelig pakt Stefanoni de bal. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIMOLDONE TEAM - Tricheballache 0:1

31e minuut.
Schiaffino verovert de bal door een tackle van achteren. Barghigiani is nu in balbezit. Barghigiani passt de bal met de wreef. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RIMOLDONE TEAM - Tricheballache 0:2

40e minuut.
Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini passt de bal met de wreef. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli haalt uit met een fantastische trap. Delola Marca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RIMOLDONE TEAM - Tricheballache 0:3

44e minuut.
Bonacci onderschept slim de pass. Palombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacci verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacci schiet op doel. Vito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RIMOLDONE TEAM - Tricheballache 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIMOLDONE TEAM 55%, Tricheballache 45%.
RIMOLDONE TEAM - Tricheballache 1:3

48e minuut.
Schiaffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli rent richting de bal. Lodoli passt de bal in één keer door. Armini is nu in balbezit. Armini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Silvano onderschept slim de pass. Silvano geeft een lange en hoge pass. Ienco bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini verovert de bal door een tackle van achteren. Armini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Arcellone geeft een lange en hoge pass. Trapolino kopt de bal weg. Klungelig pakt Lodoli de bal. Armini is nu in balbezit. Armini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RIMOLDONE TEAM - Tricheballache 1:4

65e minuut.
Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli is nu in balbezit. Armini rent richting de bal. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Palombi speelt de bal door. Daar is Silvano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacci rent richting de bal. Bonacci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIMOLDONE TEAM - Tricheballache 2:4

73e minuut.
Armini heeft problemen om de bal te vangen. Stefanoni speelt de bal door. Cristofani Vichi geeft een lange en hoge pass. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RIMOLDONE TEAM - Tricheballache 2:5

76e minuut.
Ienco probeert naar een medespeler te passen. Trapolino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trivella. Trivella krijgt een gele kaart. Trapolino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cristofani Vichi met een snel genomen vrije trap. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Lodoli de bal. Lodoli passt de bal in één keer door. Armini rent richting de bal. Armini haalt uit met een fantastische trap. Schiaffino springt en kopt de bal. Delola Marca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schiaffino is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Cristofani Vichi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristofani Vichi passt de bal met de wreef. Capo heeft problemen om de bal te vangen. Lodoli rent richting de bal. Lodoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIMOLDONE TEAM 71%, Tricheballache 29%.
RIMOLDONE TEAM - Tricheballache 2:5