Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Parma Floridia FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


21e minuut.
Calamita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mule rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mighetti. Mighetti krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Scalzo met de inworp. Golino speelt de bal door. Mighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mighetti draait met de bal, schiet en ... Catanzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Golino kopt de bal weg. Mino is nu in balbezit. Belli rent richting de bal. Belli haalt uit met een fantastische trap. Catanzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - Floridia FC 1:0

39e minuut.
Scalzo is nu in balbezit. Scalzo geeft de bal voor. Belli heeft problemen om de bal te vangen. Belli haalt uit met een fantastische trap. Lanfranconi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Mule rent richting de bal. Mule geeft een lange en hoge pass. Illarietti heeft problemen om de bal te vangen. Cocconcelli is nu in balbezit. Cocconcelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Parma 45%, Floridia FC 55%.
Atletico Parma - Floridia FC 1:0

70e minuut.
Cocconcelli verovert de bal door een tackle van achteren. Saracini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocconcelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Saracini rent richting de bal. Saracini schiet op doel. Cavalletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mino is nu in balbezit. Fazzini is nu in balbezit. Mino maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mino naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Mighetti is nu in balbezit. Saracini rent richting de bal. Saracini geeft een lange en hoge pass. Belli rent richting de bal. Belli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Parma 43%, Floridia FC 57%.
Atletico Parma - Floridia FC 1:0