Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastards without glory Tricheballache
Normal Tactiek 4231
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 24.8
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Klungelig pakt Cabassi de bal. Armini rent richting de bal. Armini passt de bal in één keer door. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli haalt uit met een fantastische trap. Tomassini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Gallotta de bal onder controle te krijgen. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli schiet op doel. Tomassini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cristofani Vichi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gallotta de bal. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli draait met de bal, schiet en ... Tomassini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastards without glory - Tricheballache 0:1

34e minuut.
Silvano verovert de bal door een tackle van achteren. Silvano probeert naar een medespeler te passen. Armini is nu in balbezit. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastards without glory 67%, Tricheballache 33%.
Bastards without glory - Tricheballache 0:1

46e minuut.
Lodoli passt de bal in één keer door. Cristofani Vichi rent richting de bal. Cristofani Vichi speelt de bal door. Klungelig pakt Rivano de bal. Rivano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pittari bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini onderschept slim de pass. Cabassi rent richting de bal. Armini onderschept slim de pass. Armini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Armini is nu in balbezit. Armini passt de bal met de wreef. Gallotta rent richting de bal. Lodoli onderschept slim de pass. Lodoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Palombi kan de bal niet met de borst controleren. Palombi geeft een lange en hoge pass. Turle is nu in balbezit. Silvano onderschept slim de pass. Silvano geeft een hoge lob. Tomassini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastards without glory - Tricheballache 0:2

73e minuut.
Severo met een sublieme pass. Culotta met een sublieme pass. Klungelig pakt Turle de bal. Lodoli rent richting de bal. Lodoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Turle is nu in balbezit. Armini rent richting de bal. Armini passt de bal zonder na te denken. Lodoli rent richting de bal. Lodoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastards without glory - Tricheballache 0:3

82e minuut.
Turle passt de bal zonder na te denken. Pittari rent richting de bal. Armini onderschept slim de pass. Lodoli rent richting de bal. Lodoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastards without glory 72%, Tricheballache 28%.
Bastards without glory - Tricheballache 0:3