Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolzano Floridia FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Tosolini is nu in balbezit. Calamita onderschept slim de pass. Calamita passt de bal met de wreef. Cocconcelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocconcelli schiet op doel. Lollante bokst de bal weg.

12e minuut.
Fazzini met een sublieme pass. Tamborini rent richting de bal. Veleno probeert naar een medespeler te passen. Mainieri is nu in balbezit. Mainieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Conticchio kopt de bal weg. Calamita geeft een lange en hoge pass. Toscani probeert de bal aan de voet te houden. Cocconcelli is nu in balbezit. Cocconcelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - Floridia FC 0:1

26e minuut.
Tosolini met een sublieme pass. Mainieri rent richting de bal. Lanfranconi is nu in balbezit. Mainieri verovert de bal door een tackle van achteren. Mainieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mendo passt de bal zonder na te denken. Tosolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolini passt de bal zonder na te denken. Mainieri is nu in balbezit. Mainieri haalt uit met een fantastische trap. Catanzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolzano - Floridia FC 1:1

41e minuut.
Fazzini passt de bal in één keer door. Conticchio rent richting de bal. Calamita begaat een overtreding. Calamita krijgt een gele kaart. Conticchio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sena komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzano 38%, Floridia FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolzano - Floridia FC 1:1

72e minuut.
Vio geeft een hoge lob. Brancato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainieri begaat een overtreding. Mainieri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzano 44%, Floridia FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolzano - Floridia FC 1:1