Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floridia FC Bolzano
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vio geeft de bal voor. Inworp. Pegolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saracini rent richting de bal. Saracini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Catanzaro trapt de bal weg van het doel. Saracini kopt de bal weg. Vio met een sublieme pass. Veleno rent richting de bal. Veleno geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mainieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridia FC - Bolzano 0:1

15e minuut.
Veleno is nu in balbezit. Pegolo verovert de bal door een tackle van achteren. Pegolo geeft een lange en hoge pass. Franzone rent richting de bal. Franzone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floridia FC 42%, Bolzano 58%.
Floridia FC - Bolzano 0:1

56e minuut.
Conticchio speelt de bal door. Cao rent richting de bal. Mainieri onderschept slim de pass. Mainieri schiet op doel. Catanzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridia FC - Bolzano 0:2

59e minuut.
Fazzini geeft een lange en hoge pass. Attanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolaia maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bertolaia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Mainieri is nu in balbezit. Tosolini rent richting de bal. Tosolini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cao de bal onder controle te krijgen. Catanzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Sena met een sublieme pass. Tosolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolini passt de bal in één keer door. Mainieri is nu in balbezit. Mainieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Toscani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tamborini met een snelle inworp. Pegolo rent richting de bal. Pegolo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Franzone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena rent richting de bal. Sena passt de bal zonder na te denken. Mainieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floridia FC 68%, Bolzano 32%.
Floridia FC - Bolzano 0:2