Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Parma SS Aleami 1900
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Mino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Luz rent richting de bal. da Luz geeft de bal voor. Pusztai rent richting de bal. Pusztai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mino is nu in balbezit. Kutman verovert de bal door een tackle van achteren. Kutman probeert naar een medespeler te passen. Bloduch rent richting de bal. Bloduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:1

13e minuut.
Kutman onderschept slim de pass. Kutman geeft een hoge lob. Crivellari heeft problemen om de bal te vangen. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:2

14e minuut.
Lubowicz is nu in balbezit. Belli rent richting de bal. Lubowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mino onderschept slim de pass. Mino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kutman passt de bal in één keer door. bin Ib Brahim is nu in balbezit. bin Ib Brahim passt de bal zonder na te denken. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch draait met de bal, schiet en ... Cavalletto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:3

21e minuut.
Doeltrap. Cavalletto met een harde bal richting middenveld. da Luz kopt de bal weg. Bloduch controleert de bal met de borst. Bloduch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Ib Brahim heeft problemen om de bal te vangen. bin Ib Brahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:4

22e minuut.
bin Ib Brahim rent richting de bal. Golino begaat een overtreding. bin Ib Brahim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chołoniewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crivellari heeft problemen om de bal te vangen. Bloduch rent richting de bal. Bloduch haalt uit met een fantastische trap. Cavalletto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:5

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Illarietti de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garnett neemt de hoekschop. bin Ib Brahim is nu in balbezit. bin Ib Brahim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kutman kopt de bal weg. bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim probeert naar een medespeler te passen. Galek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Golino de bal onder controle te krijgen. Pusztai is nu in balbezit. Pusztai draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Illarietti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Parma 67%, SS Aleami 1900 33%.
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:6

47e minuut.
Galek onderschept slim de pass. bin Ib Brahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bloduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloduch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lubowicz geeft een hoge lob. Golino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galek. Galek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
bin Ib Brahim met een sublieme pass. Bloduch rent richting de bal. bin Ib Brahim is nu in balbezit. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
bin Ib Brahim passt de bal in één keer door. Crivellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivellari geeft een hoge lob. Bloduch kan de bal niet met de borst controleren. Bloduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mino is nu in balbezit. Kutman onderschept slim de pass. Kutman speelt de bal door. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch schiet op doel. Cavalletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bloduch rent richting de bal. Pusztai rent richting de bal. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch draait met de bal, schiet en ... Pusztai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:7

80e minuut.
Kutman speelt de bal door. Klungelig pakt Illarietti de bal. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai schiet op doel. Cavalletto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:8

82e minuut.
Garnett neemt de hoekschop. Golino heeft problemen om de bal te vangen. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:9

85e minuut.
Illarietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Illarietti geeft de bal voor. Inworp. Garnett met een snelle inworp. Pusztai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai verovert de bal door een tackle van achteren. Pusztai passt de bal zonder na te denken. Bloduch rent richting de bal. Bloduch haalt uit met een fantastische trap. Cavalletto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:10

89e minuut.
bin Ib Brahim speelt de bal door. Pusztai is nu in balbezit. Mighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai onderschept slim de pass. Pusztai haalt uit met een fantastische trap. Cavalletto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Parma 65%, SS Aleami 1900 35%.
Atletico Parma - SS Aleami 1900 0:10