Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Parma Tricheballache
Normal Tactiek 4231
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 25.7
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiaffino verovert de bal door een tackle van achteren. Schiaffino speelt de bal door. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Armini met een sublieme pass. Cionna heeft problemen om de bal te vangen. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli schiet op doel. Illarietti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - Tricheballache 0:1

16e minuut.
Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto geeft de bal voor. Lodoli probeert de bal aan de voet te houden. Armini is nu in balbezit. Armini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mino rent richting de bal. Cristofani Vichi onderschept slim de pass. Cristofani Vichi probeert naar een medespeler te passen. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - Tricheballache 0:2

20e minuut.
Ferrigno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scalzo met de inworp. Mino rent richting de bal. Mino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farmeschi probeert de bal met de borst te controleren. Belli is nu in balbezit. Belli haalt uit met een fantastische trap. Vito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Cristofani Vichi geeft de bal voor. Mighetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lodoli rent richting de bal. Armini rent richting de bal. Armini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Cavalletto met een harde bal richting middenveld. Rivano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivano geeft een lange en hoge pass. Lodoli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Golino is nu in balbezit. Mino is nu in balbezit. Silvano probeert naar een medespeler te passen. Lodoli rent richting de bal. Lodoli draait met de bal, schiet en ... Cavalletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lodoli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Germano heeft problemen om de bal te vangen. Aceto verovert de bal door een tackle van achteren. Mighetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mighetti krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Aceto raakt geblesseerd tijdens het duel. Cristofani Vichi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rivano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivano probeert naar een medespeler te passen. Armini heeft problemen om de bal te vangen. Armini schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Parma 70%, Tricheballache 30%.
Atletico Parma - Tricheballache 0:2

60e minuut.
Cristofani Vichi met een sublieme pass. Golino heeft problemen om de bal te vangen. Alberto is nu in balbezit. Armini verovert de bal door een tackle van achteren. Armini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Palombi onderschept slim de pass. Silvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvano passt de bal met de wreef. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli schiet op doel. Cavalletto bokst de bal weg.

89e minuut.
Mino rent richting de bal. Mino speelt de bal door. Armini rent richting de bal. Lodoli rent richting de bal. Lodoli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Armini de bal. Armini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - Tricheballache 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Parma 63%, Tricheballache 37%.
Atletico Parma - Tricheballache 0:3