Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Aleami 1900 Bolzano
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kutman onderschept slim de pass. Kutman geeft een lange en hoge pass. bin Ib Brahim met een sublieme pass. Klungelig pakt Bloduch de bal. Bloduch draait met de bal, schiet en ... Lollante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Bolzano 1:0

7e minuut.
Toscani rent richting de bal. Toscani geeft een hoge lob. Veleno speelt de bal door. Mainieri is nu in balbezit. Mainieri schiet op doel. Platbarzdis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Veleno rent richting de bal. Chołoniewski onderschept slim de pass. Chołoniewski geeft een hoge lob. Bloduch rent richting de bal. Bloduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kutman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sena. Kutman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kutman met een snel genomen vrije trap. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch schiet op doel. Lollante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena onderschept slim de pass. Sena probeert naar een medespeler te passen. Garnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnett geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
bin Ib Brahim passt de bal in één keer door. Toscani rent richting de bal. Toscani geeft een lange en hoge pass. Mainieri rent richting de bal. Mainieri haalt uit met een fantastische trap. Platbarzdis bokst de bal weg.

32e minuut.
Lubowicz met een sublieme pass. bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim passt de bal met de wreef. Bloduch rent richting de bal. Bloduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sena is nu in balbezit. da Luz onderschept slim de pass. da Luz probeert naar een medespeler te passen. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bufalino trapt de bal weg. Kutman controleert de bal met de borst. Kutman met een sublieme pass. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch draait met de bal, schiet en ... Lollante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mendo speelt de bal door. Bloduch rent richting de bal. Bloduch passt de bal in één keer door. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Bolzano 2:0

39e minuut.
da Luz kopt de bal weg. bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim met een sublieme pass. Garnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnett haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
bin Ib Brahim onderschept slim de pass. bin Ib Brahim geeft een lange en hoge pass. Pusztai rent richting de bal. Pusztai haalt uit met een fantastische trap. Lollante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Bolzano 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Aleami 1900 33%, Bolzano 67%.
SS Aleami 1900 - Bolzano 3:0

57e minuut.
Inworp. Galek met een snelle inworp. Kutman met een sublieme pass. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vio passt de bal met de wreef. Kutman rent richting de bal. Kutman passt de bal zonder na te denken. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch haalt uit met een fantastische trap. Lollante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Daar is bin Ib Brahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vio begaat een overtreding. Vio krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pusztai heeft problemen om de bal te vangen. Bufalino kopt de bal weg. Kutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutman passt de bal in één keer door. Garnett geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Galek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim geeft de bal voor. Pusztai is nu in balbezit. Pusztai draait met de bal, schiet en ... Lollante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Bolzano 4:0

85e minuut.
Chołoniewski kopt de bal weg. Galek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galek geeft een lange en hoge pass. Pusztai rent richting de bal. Pusztai haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Aleami 1900 28%, Bolzano 72%.
SS Aleami 1900 - Bolzano 4:0