Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolzano SS Aleami 1900
Normal Tactiek 433aleami
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
4 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 32
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim met een sublieme pass. Ibrahim rent richting de bal. Scucchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scucchia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mastík probeert naar een medespeler te passen. Bufalino is nu in balbezit. Galek onderschept slim de pass. Galek schiet op doel. Lollante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - SS Aleami 1900 0:1

7e minuut.
Ibrahim passt de bal zonder na te denken. Scucchia rent richting de bal. Scucchia draait met de bal, schiet en ... Bufalino probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ibrahim passt de bal met de wreef. Scucchia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vio. Scucchia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Ib Brahim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Galek met een snelle inworp. bin Ib Brahim is nu in balbezit. Attanasio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Attanasio krijgt een gele kaart. bin Ib Brahim raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Ib Brahim zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - SS Aleami 1900 0:2

17e minuut.
Tosolini is nu in balbezit. Galek rent richting de bal. Tosolini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosolini krijgt een gele kaart. Galek raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Ib Brahim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tosolini rent richting de bal. Mastík onderschept slim de pass. Mastík passt de bal met de wreef. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - SS Aleami 1900 0:3

23e minuut.
bin Ib Brahim passt de bal met de wreef. Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sena ... Strafschop! Sena is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ibrahim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Ib Brahim neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - SS Aleami 1900 0:4

25e minuut.
Garnett geeft een lange en hoge pass. Bufalino heeft problemen om de bal te vangen. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim haalt uit met een fantastische trap. Lollante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - SS Aleami 1900 0:5

27e minuut.
Conticchio probeert de bal aan de voet te houden. Mastík speelt de bal door. Scucchia is nu in balbezit. Ibrahim rent richting de bal. Ibrahim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mainieri kopt de bal weg. Tosolini heeft problemen om de bal te vangen. Mastík met een sublieme pass. Scucchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scucchia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zambrzycki kopt de bal weg. Daar is Besson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastík speelt de bal door. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - SS Aleami 1900 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzano 74%, SS Aleami 1900 26%.
Bolzano - SS Aleami 1900 0:6

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Russi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
bin Ib Brahim is nu in balbezit. bin Ib Brahim geeft een hoge lob. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Garnett rent richting de bal. Garnett geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ib Brahim passt de bal met de wreef. Ibrahim rent richting de bal. Ibrahim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
bin Ib Brahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim passt de bal zonder na te denken. Russi rent richting de bal. Russi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - SS Aleami 1900 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzano 84%, SS Aleami 1900 16%.
Bolzano - SS Aleami 1900 0:7