Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RIMOLDONE TEAM Floridia FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bonacci geeft de bal voor. Linati rent richting de bal. Calamita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Linati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bonacci neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Fazzini is nu in balbezit. Ienco onderschept slim de pass. Ienco speelt de bal door. Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Capo controleert de bal met de borst. Fazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Capo onderschept slim de pass. Bonacci is nu in balbezit. Bonacci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RIMOLDONE TEAM - Floridia FC 1:0

17e minuut.
Brancato kopt de bal weg. Daar is Ienco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocconcelli is nu in balbezit. Saracini rent richting de bal. Saracini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sansalvadore trapt de bal weg van het doel. Brancato kopt de bal weg. Stefanoni probeert de bal met de borst te controleren. Saracini is nu in balbezit. Saracini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RIMOLDONE TEAM - Floridia FC 1:1

23e minuut.
Ienco verovert de bal door een tackle van achteren. Saracini onderschept slim de pass. Saracini speelt de bal door. Cocconcelli rent richting de bal. Cocconcelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Calamita met een sublieme pass. Pegolo is nu in balbezit. Pegolo probeert naar een medespeler te passen. Cocconcelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocconcelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Capo kopt de bal weg. Daar is Brancato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brancato probeert naar een medespeler te passen. Cocconcelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocconcelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIMOLDONE TEAM 47%, Floridia FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RIMOLDONE TEAM - Floridia FC 1:1

76e minuut.
Ienco geeft een hoge lob. Linati is nu in balbezit. Linati passt de bal zonder na te denken. Bonacci rent richting de bal. Bonacci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stefanoni geeft een hoge lob. Trivella is nu in balbezit. Calamita bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIMOLDONE TEAM 45%, Floridia FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RIMOLDONE TEAM - Floridia FC 1:1