Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolzano RIMOLDONE TEAM
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Sena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sonzogno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonzogno passt de bal zonder na te denken. Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Veleno is nu in balbezit. Veleno geeft een lange en hoge pass. Capo heeft problemen om de bal te vangen. Mainieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Trivella is nu in balbezit. Mendo rent richting de bal. Trivella onderschept slim de pass. Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - RIMOLDONE TEAM 0:1

42e minuut.
Bonacci rent richting de bal. Trivella rent richting de bal. Bonacci is nu in balbezit. Bonacci haalt uit met een fantastische trap. Lollante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - RIMOLDONE TEAM 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzano 50%, RIMOLDONE TEAM 50%.
Bolzano - RIMOLDONE TEAM 0:2

52e minuut.
Sena probeert naar een medespeler te passen. Mendo rent richting de bal. Mendo passt de bal in één keer door. Trivella is nu in balbezit. Trivella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - RIMOLDONE TEAM 0:3

69e minuut.
Mendo rent richting de bal. Ienco verovert de bal door een tackle van achteren. Trivella rent richting de bal. Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Vio is nu in balbezit. Linati is nu in balbezit. Vio begaat een overtreding. Linati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ienco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lollante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trivella krijgt zijn hoofd ertegen. Lollante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Tosolini kopt de bal weg. Daar is Mainieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansalvadore rent richting de bal. Mainieri verovert de bal door een tackle van achteren. Mainieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzano 58%, RIMOLDONE TEAM 42%.
Bolzano - RIMOLDONE TEAM 0:3