Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floridia FC SS Aleami 1900
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Cao is nu in balbezit. Cao geeft de bal voor. Galek rent richting de bal. Franzone speelt de bal door. Chołoniewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
bin Ib Brahim passt de bal in één keer door. Daar is Bloduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloduch passt de bal met de wreef. Cao heeft problemen om de bal te vangen. Bloduch onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridia FC - SS Aleami 1900 0:1

19e minuut.
bin Ib Brahim probeert naar een medespeler te passen. Calamita is nu in balbezit. Galek begaat een overtreding. Galek krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pusztai probeert naar een medespeler te passen. bin Ib Brahim is nu in balbezit. bin Ib Brahim draait met de bal, schiet en ... Lanfranconi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridia FC - SS Aleami 1900 0:2

33e minuut.
Garnett passt de bal zonder na te denken. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim probeert naar een medespeler te passen. Bloduch rent richting de bal. Bloduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
da Luz met een sublieme pass. Kutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutman probeert naar een medespeler te passen. bin Ib Brahim is nu in balbezit. bin Ib Brahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Floridia FC - SS Aleami 1900 0:3

39e minuut.
Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch schiet op doel. Calamita heeft problemen om de bal te vangen. bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Floridia FC - SS Aleami 1900 0:4

43e minuut.
bin Ib Brahim geeft een hoge lob. Kutman rent richting de bal. Kutman passt de bal in één keer door. Galek is nu in balbezit. Galek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tamborini verovert de bal door een tackle van achteren. Tamborini geeft een hoge lob. Bloduch kan de bal niet met de borst controleren. Bloduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floridia FC 70%, SS Aleami 1900 30%.
Floridia FC - SS Aleami 1900 0:4

52e minuut.
Franzone is nu in balbezit. Kutman verovert de bal door een tackle van achteren. Kutman met een sublieme pass. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chołoniewski met een sublieme pass. bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim passt de bal met de wreef. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai haalt uit met een fantastische trap. Catanzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bloduch rent richting de bal. Bloduch passt de bal in één keer door. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bloduch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridia FC - SS Aleami 1900 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floridia FC 65%, SS Aleami 1900 35%.
Floridia FC - SS Aleami 1900 0:5