Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Aleami 1900 Floridia FC
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 16.1
adequate Schieten poor
poor Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Tamborini bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim met een sublieme pass. Pusztai is nu in balbezit. Pusztai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
bin Ib Brahim onderschept slim de pass. bin Ib Brahim speelt de bal door. Garnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnett geeft een hoge lob. Daar is Bloduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kutman passt de bal in één keer door. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai passt de bal met de wreef. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pusztai passt de bal in één keer door. bin Ib Brahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim met een sublieme pass. Galek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galek geeft een hoge lob. Catanzaro bokst de bal weg.

30e minuut.
Pusztai rent richting de bal. Pusztai passt de bal zonder na te denken. bin Ib Brahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Floridia FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Aleami 1900 21%, Floridia FC 79%.
SS Aleami 1900 - Floridia FC 1:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Galek de bal onder controle te krijgen. Calamita is nu in balbezit. Calamita passt de bal zonder na te denken. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Galek met een snelle inworp. bin Ib Brahim is nu in balbezit. bin Ib Brahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Floridia FC 2:0

77e minuut.
Lubowicz onderschept slim de pass. Kutman met een sublieme pass. Klungelig pakt Lanfranconi de bal. bin Ib Brahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ib Brahim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Ib Brahim rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bloduch is nu in balbezit. Bloduch passt de bal in één keer door. Lanfranconi heeft problemen om de bal te vangen. bin Ib Brahim rent richting de bal. bin Ib Brahim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kutman met een sublieme pass. Galek rent richting de bal. Galek geeft de bal voor. Bloduch rent richting de bal. Bloduch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Aleami 1900 - Floridia FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Aleami 1900 26%, Floridia FC 74%.
SS Aleami 1900 - Floridia FC 3:0