Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RIMOLDONE TEAM Atletico Parma
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mino onderschept slim de pass. Mino met een sublieme pass. Arcellone rent richting de bal. Germano verovert de bal door een tackle van achteren. Germano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mino verovert de bal door een tackle van achteren. Golino bereikt de bal nog maar net als eerste. Golino met een sublieme pass. Belli is nu in balbezit. Belli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ienco verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacci met een sublieme pass. Trivella is nu in balbezit. Trivella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alberto geeft een hoge lob. Illarietti kopt de bal weg. Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella is nu in balbezit. Trivella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Alberto geeft de bal voor. Golino bereikt de bal nog maar net als eerste. Golino passt de bal met de wreef. Belli rent richting de bal. Belli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIMOLDONE TEAM - Atletico Parma 0:1

25e minuut.
Capo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capo geeft een hoge lob. Trivella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Inworp. Barghigiani met een snelle inworp. Mighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacci onderschept slim de pass. Bonacci geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cionna geeft de bal voor. Mino probeert naar een medespeler te passen. Scalzo rent richting de bal. Daar is Scalzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalzo met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ienco is nu in balbezit. Mino verovert de bal door een tackle van achteren. Mino passt de bal in één keer door. Belli rent richting de bal. Belli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ienco rent richting de bal. Ienco passt de bal met de wreef. Illarietti rent richting de bal. Trivella verovert de bal door een tackle van achteren. Trivella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIMOLDONE TEAM 41%, Atletico Parma 59%.
RIMOLDONE TEAM - Atletico Parma 0:1

57e minuut.
Linati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mighetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonacci moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bonacci kan niet meer verder spelen. Ratti komt het veld opgelopen. Trivella kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cavalletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Cavalletto speelt de bal door. Ratti heeft problemen om de bal te vangen. Ratti haalt uit met een fantastische trap. Illarietti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ienco probeert naar een medespeler te passen. Germano rent richting de bal. Arcellone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Germano raakt geblesseerd tijdens het duel. Mighetti met een snel genomen vrije trap. Delola Marca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belli rent richting de bal. Belli schiet op doel. Delola Marca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Alberto is nu in balbezit. Linati onderschept slim de pass. Linati met een sublieme pass. Ratti heeft problemen om de bal te vangen. Ratti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Scalzo is nu in balbezit. Scalzo geeft een hoge lob. Belli rent richting de bal. Mino rent richting de bal. Mino schiet op doel. Delola Marca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIMOLDONE TEAM 45%, Atletico Parma 55%.
RIMOLDONE TEAM - Atletico Parma 0:1