Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Parma RIMOLDONE TEAM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


27e minuut.
Daar is Mighetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Golino begaat een overtreding. Golino krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Germano passt de bal met de wreef. Belli heeft problemen om de bal te vangen. Mino is nu in balbezit. Belli rent richting de bal. Belli draait met de bal, schiet en ... Delola Marca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Parma 54%, RIMOLDONE TEAM 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Parma - RIMOLDONE TEAM 0:0

48e minuut.
Ienco rent richting de bal. Mino onderschept slim de pass. Mino passt de bal in één keer door. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Parma - RIMOLDONE TEAM 1:0

49e minuut.
Mino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mino passt de bal met de wreef. Alberto rent richting de bal. Ratti verovert de bal door een tackle van achteren. Ratti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Golino passt de bal met de wreef. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto probeert naar een medespeler te passen. Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cavalletto bokst de bal weg.

62e minuut.
Golino rent richting de bal. Golino passt de bal met de wreef. Mino bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cionna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barghigiani met de inworp. Ratti probeert de bal met de borst te controleren. Ratti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Barghigiani met een sublieme pass. Mino is nu in balbezit. Mino passt de bal zonder na te denken. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Linati geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Crivellari de bal onder controle te krijgen. Trivella rent richting de bal. Trivella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Parma - RIMOLDONE TEAM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Parma 56%, RIMOLDONE TEAM 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Parma - RIMOLDONE TEAM 1:1