Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolzano Bastards without glory
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Attanasio verovert de bal door een tackle van achteren. Attanasio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gallotta de bal. Mainieri is nu in balbezit. Mainieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Severo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fionovelli komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Pittari passt de bal zonder na te denken. Vio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vio met een sublieme pass. Mainieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - Bastards without glory 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzano 57%, Bastards without glory 43%.
Bolzano - Bastards without glory 1:0

66e minuut.
Veleno geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Tomassini trapt de bal weg. Klungelig pakt Sena de bal. Sena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bufalino rent richting de bal. Fionovelli onderschept slim de pass. Fionovelli haalt uit met een fantastische trap. Lollante maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Toscani onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolzano - Bastards without glory 1:1

80e minuut.
Ascherio geeft een lange en hoge pass. Turle heeft problemen om de bal te vangen. Turle geeft een lange en hoge pass. Ascherio is nu in balbezit. Ascherio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzano - Bastards without glory 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzano 53%, Bastards without glory 47%.
Bolzano - Bastards without glory 1:2