Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricheballache Floridia FC
4231 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Silvano met een sublieme pass. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lanfranconi ... Strafschop! Directe rode kaart, Lanfranconi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lanfranconi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Armini raakt geblesseerd tijdens het duel. Lodoli neemt de penalty, wat een uithaal! Catanzaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - Floridia FC 1:0

8e minuut.
Lodoli rent richting de bal. Armini is nu in balbezit. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini rent richting de bal. Armini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Fazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armini rent richting de bal. Armini draait met de bal, schiet en ... Franzone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catanzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - Floridia FC 2:0

10e minuut.
Lodoli verovert de bal door een tackle van achteren. Lodoli speelt de bal door. Armini is nu in balbezit. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - Floridia FC 3:0

12e minuut.
Catanzaro trapt de bal weg. Armini kopt de bal weg. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - Floridia FC 4:0

23e minuut.
Cristofani Vichi met een sublieme pass. Silvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvano geeft een lange en hoge pass. Lodoli rent richting de bal. Lodoli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Catanzaro met een harde bal richting middenveld. Silvano kopt de bal weg. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cao geeft de bal voor. Cristofani Vichi heeft problemen om de bal te vangen. Cristofani Vichi geeft een hoge lob. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cocconcelli rent richting de bal. Aceto verovert de bal door een tackle van achteren. Aceto passt de bal met de wreef. Palombi is nu in balbezit. Palombi probeert naar een medespeler te passen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricheballache 46%, Floridia FC 54%.
Tricheballache - Floridia FC 4:0

50e minuut.
Calamita kopt de bal weg. Inworp. Schiaffino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvano geeft een lange en hoge pass. Catanzaro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Silvano verovert de bal door een tackle van achteren. Silvano passt de bal met de wreef. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli haalt uit met een fantastische trap. Catanzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - Floridia FC 5:0

54e minuut.
Armini passt de bal zonder na te denken. Rivano rent richting de bal. Rivano speelt de bal door. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Calamita kopt de bal weg. Cao heeft problemen om de bal te vangen. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli schiet op doel. Catanzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Cristofani Vichi geeft de bal voor. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli passt de bal in één keer door. Armini rent richting de bal. Armini schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Calamita geeft een hoge lob. Silvano heeft problemen om de bal te vangen. Silvano passt de bal zonder na te denken. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - Floridia FC 6:0

66e minuut.
Fazzini probeert naar een medespeler te passen. Armini rent richting de bal. Armini passt de bal in één keer door. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Calamita geeft de bal voor. Farmeschi kan de bal niet met de borst controleren. Farmeschi geeft de bal voor. Lodoli is nu in balbezit. Lodoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - Floridia FC 7:0

76e minuut.
Tamborini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivano onderschept slim de pass. Rivano passt de bal zonder na te denken. Schiaffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiaffino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lodoli is nu in balbezit. Armini rent richting de bal. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini rent richting de bal. Armini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricheballache - Floridia FC 8:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Catanzaro met een harde bal richting middenveld. Silvano kopt de bal weg. Armini is nu in balbezit. Armini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricheballache 31%, Floridia FC 69%.
Tricheballache - Floridia FC 8:0