Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fondmilan Willy Saint Germain
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brinieri de bal onder controle te krijgen. Calvise rent richting de bal. Calvise draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Micelli met een sublieme pass. Daar is Bedon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votta geeft de bal voor. Calvise is nu in balbezit. Calvise draait met de bal, schiet en ... Goy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calvise is nu in balbezit. Calvise schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fondmilan - Willy Saint Germain 0:1

20e minuut.
Votta probeert naar een medespeler te passen. Ruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffini passt de bal in één keer door. Calvise is nu in balbezit. Calvise haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fondmilan - Willy Saint Germain 0:2

21e minuut.
Votta rent richting de bal. Bedon verovert de bal door een tackle van achteren. Bedon probeert naar een medespeler te passen. Pagliara rent richting de bal. Pagliara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fondmilan - Willy Saint Germain 1:2

25e minuut.
Terranuova met een sublieme pass. Calvise rent richting de bal. Alghisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvise onderschept slim de pass. Calvise draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tidili passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alessio de bal. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara draait met de bal, schiet en ... Calatroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fondmilan - Willy Saint Germain 2:2

35e minuut.
Pedrante passt de bal met de wreef. Pagliara rent richting de bal. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliara schiet op doel. Calatroni bokst de bal weg. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fondmilan - Willy Saint Germain 3:2

37e minuut.
Bedon is nu in balbezit. Bedon passt de bal in één keer door. Alessio rent richting de bal. Pagliara verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fondmilan 51%, Willy Saint Germain 49%.
fondmilan - Willy Saint Germain 3:2

47e minuut.
Klungelig pakt Barlassina de bal. Calvise is nu in balbezit. Barlassina begaat een overtreding. Barlassina krijgt een gele kaart. Calvise raakt geblesseerd tijdens het duel. Terranuova zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calvise is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fondmilan - Willy Saint Germain 3:3

66e minuut.
Nespoli is nu in balbezit. Nespoli geeft een hoge lob. Inworp. Micelli met de inworp. Bedon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Votta met een sublieme pass. Calvise rent richting de bal. Pedrante rent richting de bal. Calvise onderschept slim de pass. Calvise schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fondmilan 50%, Willy Saint Germain 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fondmilan - Willy Saint Germain 3:3