Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stefano FC fc juventus1992
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Lesina geeft de bal voor. Abruscato is nu in balbezit. Geri probeert naar een medespeler te passen. Garillo rent richting de bal. Garillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stefano FC - fc juventus1992 0:1

19e minuut.
Baisi is nu in balbezit. Stucco is nu in balbezit. Stucco geeft een hoge lob. Scampitelli rent richting de bal. Scampitelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Baisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco verovert de bal door een tackle van achteren. Stucco passt de bal in één keer door. Prandina bereikt de bal nog maar net als eerste. Prandina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stefano FC 56%, fc juventus1992 44%.
stefano FC - fc juventus1992 0:1

50e minuut.
Castagnoli geeft de bal voor. Inworp. Abruscato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Addesso is nu in balbezit. Addesso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Viciconte heeft problemen om de bal te vangen. Addesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Addesso passt de bal in één keer door. Lesina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stefano FC - fc juventus1992 0:2

66e minuut.
Abruscato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Addesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Addesso passt de bal zonder na te denken. Lesina is nu in balbezit. Lesina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stefano FC - fc juventus1992 0:3

79e minuut.
Geri geeft de bal voor. Inworp. Abruscato met een snelle inworp. Klungelig pakt Addesso de bal. Addesso geeft een hoge lob. Carpi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Prandina bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniscalchi verovert de bal door een tackle van achteren. Siniscalchi speelt de bal door. Capece rent richting de bal. Capece geeft een hoge lob. Francomano Calamassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Siniscalchi rent richting de bal. Siniscalchi geeft de bal voor. Lo Medico kopt de bal weg. Prandina rent richting de bal. Prandina schiet op doel. Francomano Calamassi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
stefano FC - fc juventus1992 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stefano FC 52%, fc juventus1992 48%.
stefano FC - fc juventus1992 1:3