Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Willy Saint Germain Hakuna Patata
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Masu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alessio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brinieri geeft een lange en hoge pass. Calvise springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Celestino geeft een lange en hoge pass. Brinieri kopt de bal weg. Calvise bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvise draait met de bal, schiet en ... Chiappelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Willy Saint Germain - Hakuna Patata 1:0

14e minuut.
Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffini is nu in balbezit. Ruffini passt de bal met de wreef. Calvise rent richting de bal. Calvise schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Votta is nu in balbezit. Pudda verovert de bal door een tackle van achteren. Giunta is nu in balbezit. Pudda is nu in balbezit. Pudda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Celestino is nu in balbezit. Terranuova bereikt de bal nog maar net als eerste. Terranuova speelt de bal door. Ruffini is nu in balbezit. Ruffini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lingiari trapt de bal weg. Ruffini kopt de bal weg. Daar is Di Felice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvise rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Willy Saint Germain - Hakuna Patata 2:0

41e minuut.
Pudda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brignoli geeft een lange en hoge pass. Acerboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvise verovert de bal door een tackle van achteren. Calvise draait met de bal, schiet en ... Chiappelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willy Saint Germain 33%, Hakuna Patata 67%.
Willy Saint Germain - Hakuna Patata 2:0

49e minuut.
Votta onderschept slim de pass. Ruffini rent richting de bal. Ruffini speelt de bal door. Calvise is nu in balbezit. Calvise haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ruffini is nu in balbezit. Ruffini passt de bal met de wreef. Calvise is nu in balbezit. Calvise schiet op doel. Chiappelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Willy Saint Germain - Hakuna Patata 3:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Calvise de bal onder controle te krijgen. Ruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Felice begaat een overtreding. Di Felice krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Terranuova passt de bal met de wreef. Pudda rent richting de bal. Votta maakt een afschuwelijke overtreding. Votta krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Giunta rent richting de bal. Pudda rent richting de bal. Giunta rent richting de bal. Pudda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffini met een sublieme pass. Calvise bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvise haalt uit met een fantastische trap. Lingiari kopt de bal weg. Chiappelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Felice onderschept slim de pass. Di Felice geeft de bal voor. Klungelig pakt Messineo de bal. Messineo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willy Saint Germain 43%, Hakuna Patata 57%.
Willy Saint Germain - Hakuna Patata 3:0