Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stefano FC REAL COBRA 1970
Normal Tactiek Diego3
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Garau passt de bal met de wreef. Folla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini rent richting de bal. Folla bereikt de bal nog maar net als eerste. Folla draait met de bal, schiet en ... De Santis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini schiet op doel. De Santis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Faggini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Folla rent richting de bal. Lorenzini rent richting de bal. Cascino onderschept slim de pass. Folla onderschept slim de pass. Folla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stefano FC - REAL COBRA 1970 0:1

9e minuut.
Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli passt de bal met de wreef. Garau is nu in balbezit. Folla bereikt de bal nog maar net als eerste. Folla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stefano FC - REAL COBRA 1970 0:2

11e minuut.
Stucco kopt de bal weg. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa met een sublieme pass. Prandina is nu in balbezit. Prandina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Delogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkey is nu in balbezit. Lenkey probeert naar een medespeler te passen. Folla is nu in balbezit. Folla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Santis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Profeti rent richting de bal. Scampitelli onderschept slim de pass. Scampitelli passt de bal zonder na te denken. Prandina rent richting de bal. Prandina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Castagnoli geeft de bal voor. Pulicelli rent richting de bal. Pepa begaat een overtreding. Pepa krijgt een gele kaart. Pulicelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulicelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Folla is nu in balbezit. Folla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stefano FC 47%, REAL COBRA 1970 53%.
stefano FC - REAL COBRA 1970 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Pepa de bal. Prandina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenkey. Prandina raakt geblesseerd tijdens het duel. Cascino wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulicelli met een snelle inworp. Garau controleert de bal met de borst. Garau schiet op doel. Folla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Na een snelle pass probeert Faggini de bal onder controle te krijgen. Paal! Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stefano FC - REAL COBRA 1970 0:3

75e minuut.
Garau heeft problemen om de bal te vangen. Garau met een sublieme pass. Castagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Folla onderschept slim de pass. Folla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Geri probeert de bal aan de voet te houden. Lorenzini rent richting de bal. Cascino begaat een overtreding. Cascino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stefano FC 43%, REAL COBRA 1970 57%.
stefano FC - REAL COBRA 1970 0:3