Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC INTERNAZIONALE 1994 Sporting truncu is follas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Califano rent richting de bal. Brillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillo probeert naar een medespeler te passen. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Taliaferri heeft problemen om de bal te vangen. Bergallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Taliaferri zijn tegenspeler op de grond. Taliaferri krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pessato is nu in balbezit. Chiappuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Chiappuzzo probeert naar een medespeler te passen. Vignati rent richting de bal. Vignati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saggino met een sublieme pass. Faggi kopt de bal weg. Vignati probeert de bal met de borst te controleren. Vignati draait met de bal, schiet en ... Brubalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zaggia trapt de bal weg. Bergallo kopt de bal weg. Faggi heeft problemen om de bal te vangen. Brillo is nu in balbezit. Brillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pessato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiappuzzo met de inworp. Taliaferri rent richting de bal. Taliaferri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Montenaro met een snelle inworp. Pascolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vignati de bal. Vignati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNAZIONALE 1994 46%, Sporting truncu is follas 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC INTERNAZIONALE 1994 - Sporting truncu is follas 0:0

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baffo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Bergallo de bal. Dellamorte is nu in balbezit. Dellamorte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bagat geeft de bal voor. Inworp. Chiappuzzo met een snelle inworp. Taliaferri rent richting de bal. Taliaferri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Califano is nu in balbezit. Dellamorte verovert de bal door een tackle van achteren. Carasciali is nu in balbezit. Brillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zaggia trapt de bal weg van het doel. Pascolin is nu in balbezit. Met opzet legt Brillo zijn tegenspeler op de grond. Brillo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Pascolin raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascolin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bagat kopt de bal weg. Bergallo heeft problemen om de bal te vangen. Cumino is nu in balbezit. Cumino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNAZIONALE 1994 57%, Sporting truncu is follas 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC INTERNAZIONALE 1994 - Sporting truncu is follas 0:0