Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oria FC AC MonzaBrianza1912
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Steccanella probeert naar een medespeler te passen. Raspollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspollini passt de bal in één keer door. Ţirtea heeft problemen om de bal te vangen. Ţirtea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Steccanella rent richting de bal. Steccanella passt de bal met de wreef. Mignogna rent richting de bal. Mignogna geeft een lange en hoge pass. Ţirtea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ţirtea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţirtea met een sublieme pass. Raspollini probeert naar een medespeler te passen. Iannuzzelli heeft problemen om de bal te vangen. Iannuzzelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli passt de bal zonder na te denken. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea haalt uit met een fantastische trap. Roncati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - AC MonzaBrianza1912 0:1

36e minuut.
Buldreghini speelt de bal door. Rastelli heeft problemen om de bal te vangen. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - AC MonzaBrianza1912 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oria FC 64%, AC MonzaBrianza1912 36%.
Oria FC - AC MonzaBrianza1912 0:2

50e minuut.
Dimatteo verovert de bal door een tackle van achteren. Aporti probeert naar een medespeler te passen. Raspollini probeert naar een medespeler te passen. Ţirtea heeft problemen om de bal te vangen. Ţirtea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - AC MonzaBrianza1912 0:3

54e minuut.
Deberny met een snelle inworp. Steccanella is nu in balbezit. Steccanella passt de bal met de wreef. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mignogna geeft een hoge lob. Steccanella is nu in balbezit. Raspollini onderschept slim de pass. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Giocoliere geeft een hoge lob. Dimatteo is nu in balbezit. Dimatteo geeft de bal voor. Klungelig pakt Ţirtea de bal. Ţirtea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Buldreghini rent richting de bal. Buldreghini passt de bal zonder na te denken. Mignogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignogna geeft een hoge lob. Ţirtea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oria FC - AC MonzaBrianza1912 0:4

69e minuut.
Steccanella rent richting de bal. Raspollini verovert de bal door een tackle van achteren. Raspollini met een sublieme pass. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt De Miniccia de bal. Raspollini probeert naar een medespeler te passen. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea haalt uit met een fantastische trap. Roncati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De Miniccia geeft de bal voor. Battiata kopt de bal weg. Daar is Buldreghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raspollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspollini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oria FC 67%, AC MonzaBrianza1912 33%.
Oria FC - AC MonzaBrianza1912 0:4