Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Grifoni Genoani A.C CORONA VIRUS
Massy 1 Tactiek bart
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen weak


6e minuut.
Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Kinnula rent richting de bal. Kinnula passt de bal in één keer door. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - A.C CORONA VIRUS 0:1

9e minuut.
Alonso passt de bal zonder na te denken. Zonderland is nu in balbezit. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland onderschept slim de pass. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mareş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña met een snelle inworp. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ... Völker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Grifoni Genoani - A.C CORONA VIRUS 1:1

22e minuut.
Inworp. Acuña met een snelle inworp. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - A.C CORONA VIRUS 2:1

23e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña passt de bal zonder na te denken. Vallodolid is nu in balbezit. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vallodolid geeft een hoge lob. Inworp. de la Cruz met de inworp. Kujawka geeft de bal voor. Kinnula springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dohn heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Grifoni Genoani - A.C CORONA VIRUS 2:2

30e minuut.
Żołnowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gałuszko rent richting de bal. Acuña onderschept slim de pass. Acuña passt de bal met de wreef. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Donocik probeert naar een medespeler te passen. Lucian is nu in balbezit. Lucian probeert naar een medespeler te passen. Zonderland rent richting de bal. Zonderland schiet op doel. Völker bokst de bal weg.

38e minuut.
Dohn geeft de bal voor. Zonderland kopt de bal weg. Zonneveld rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 41%, A.C CORONA VIRUS 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Grifoni Genoani - A.C CORONA VIRUS 2:2

58e minuut.
Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal met de wreef. Lucian probeert naar een medespeler te passen. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Völker bokst de bal weg.

59e minuut.
Kujawka rent richting de bal. Met opzet legt Acuña zijn tegenspeler op de grond. Kujawka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zonneveld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gałuszko kopt de bal weg. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. Zonderland is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Cruz. Zonderland raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 57%, A.C CORONA VIRUS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Grifoni Genoani - A.C CORONA VIRUS 2:2