Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NYT Facebook Atletico Salsiccia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Tagliabue speelt de bal door. Sassu rent richting de bal. Tronci verovert de bal door een tackle van achteren. Tronci schiet op doel. Favali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Ardenghi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pussini neemt de hoekschop. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Allocca verovert de bal door een tackle van achteren. Allocca probeert naar een medespeler te passen. Tagliabue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliabue draait met de bal, schiet en ... Ardenghi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Favali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Allocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Allocca met een sublieme pass. Pogliani is nu in balbezit. Tronci verovert de bal door een tackle van achteren. Tronci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Casellano geeft de bal voor. Tronci kopt de bal weg. Ardenghi kan de bal niet met de borst controleren. Tronci is nu in balbezit. Tronci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Daar is Naggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soru rent richting de bal. Soru passt de bal zonder na te denken. Tagliabue is nu in balbezit. Tagliabue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYT Facebook 58%, Atletico Salsiccia 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NYT Facebook - Atletico Salsiccia 0:0

52e minuut.
Gisulfo is nu in balbezit. Tagliabue onderschept slim de pass. Tagliabue passt de bal met de wreef. Tronci rent richting de bal. Tronci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sassu is nu in balbezit. Tagliabue onderschept slim de pass. Tagliabue speelt de bal door. Tronci is nu in balbezit. Tronci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Raimo de bal. Rio rent richting de bal. Rio passt de bal in één keer door. Baudi rent richting de bal. Baudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Casellano speelt de bal door. Sassu is nu in balbezit. Sassu probeert naar een medespeler te passen. Menolaseina bereikt de bal nog maar net als eerste. Menolaseina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sassu probeert naar een medespeler te passen. Pogliani geeft de bal voor. Baudi kopt de bal weg. Menolaseina rent richting de bal. Menolaseina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sassu kopt de bal weg. Baudi rent richting de bal. Allocca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Allocca krijgt een gele kaart. Baudi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baudi kan niet meer verder spelen. Garlate komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gisulfo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYT Facebook 60%, Atletico Salsiccia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NYT Facebook - Atletico Salsiccia 0:0