Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Salsiccia NYT Facebook
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Tagliabue onderschept slim de pass. Tagliabue passt de bal zonder na te denken. Tronci is nu in balbezit. Tronci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - NYT Facebook 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Gisulfo de bal. Tronci verovert de bal door een tackle van achteren. Tronci probeert naar een medespeler te passen. Tagliabue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliabue haalt uit met een fantastische trap. Favali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tronci schiet op doel. Ardenghi kopt de bal weg. Klungelig pakt Gisulfo de bal. Tronci is nu in balbezit. Tronci haalt uit met een fantastische trap. Favali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Casellano geeft de bal voor. Ardenghi kan de bal niet met de borst controleren. Tronci is nu in balbezit. Tronci haalt uit met een fantastische trap. Favali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - NYT Facebook 2:0

30e minuut.
Soru passt de bal in één keer door. Gisulfo probeert de bal aan de voet te houden. Tagliabue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci rent richting de bal. Tronci draait met de bal, schiet en ... Favali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Raimo rent richting de bal. Baudi onderschept slim de pass. Baudi probeert naar een medespeler te passen. Menolaseina bereikt de bal nog maar net als eerste. Menolaseina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - NYT Facebook 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Salsiccia 48%, NYT Facebook 52%.
Atletico Salsiccia - NYT Facebook 2:1

47e minuut.
Fabris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliabue onderschept slim de pass. Tagliabue speelt de bal door. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Salsiccia - NYT Facebook 3:1

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pogliani trapt de bal weg van het doel. Baudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menolaseina bereikt de bal nog maar net als eerste. Menolaseina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Menolaseina is nu in balbezit. Menolaseina passt de bal zonder na te denken. Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio haalt uit met een fantastische trap. Verdile springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Naggi probeert naar een medespeler te passen. Baudi rent richting de bal. Menolaseina is nu in balbezit. Baudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Salsiccia 52%, NYT Facebook 48%.
Atletico Salsiccia - NYT Facebook 3:1