Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Calcio pearltex
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Roscio speelt de bal door. Scapini geeft een hoge lob. Casirago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - pearltex 1:0

18e minuut.
Benucci met een snelle inworp. Cassinaia heeft problemen om de bal te vangen. De Cecco maakt een afschuwelijke overtreding. De Cecco krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cassinaia probeert naar een medespeler te passen. Aguzzi rent richting de bal. Aguzzi passt de bal met de wreef. Taverni is nu in balbezit. Taverni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De Cecco speelt de bal door. Taverni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caem. Caem krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Benucci rent richting de bal. Taverni onderschept slim de pass. Cassinaia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cassinaia krijgt een gele kaart. Taverni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Taverni kan niet meer verder spelen. Vino komt het veld opgelopen. Roscio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Leccardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Calcio - pearltex 1:1

44e minuut.
Pelizon speelt de bal door. Klungelig pakt Roscio de bal. Caem is nu in balbezit. Vino rent richting de bal. Vino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calcio 49%, pearltex 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Calcio - pearltex 1:1

59e minuut.
Cassinaia is nu in balbezit. Cassinaia geeft een lange en hoge pass. Paciani rent richting de bal. Drago onderschept slim de pass. Drago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De Cecco onderschept slim de pass. De Cecco met een sublieme pass. Ceresa rent richting de bal. Ingrami verovert de bal door een tackle van achteren. Ingrami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calcio 48%, pearltex 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Calcio - pearltex 1:1