Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pearltex Real Calcio
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Venditto is nu in balbezit. Venditto passt de bal in één keer door. Taverni is nu in balbezit. Venditto rent richting de bal. Venditto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pearltex - Real Calcio 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pesci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caem is nu in balbezit. Venditto onderschept slim de pass. Venditto geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Leccardi bokst de bal weg.

12e minuut.
Ceresa heeft problemen om de bal te vangen. Ceresa speelt de bal door. Caem bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverni onderschept slim de pass. Taverni schiet op doel. Leccardi bokst de bal weg.

17e minuut.
Cassinaia heeft problemen om de bal te vangen. Venditto onderschept slim de pass. Venditto passt de bal met de wreef. Taverni is nu in balbezit. Taverni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De Cecco onderschept slim de pass. Pelizon rent richting de bal. Pelizon geeft een hoge lob. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ingrami rent richting de bal. Ingrami speelt de bal door. Drago is nu in balbezit. Drago schiet op doel. Ravanetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pearltex - Real Calcio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pearltex 52%, Real Calcio 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pearltex - Real Calcio 1:1

69e minuut.
Cassinaia passt de bal met de wreef. Caem is nu in balbezit. Caem speelt de bal door. Drago rent richting de bal. Drago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Aguzzi passt de bal zonder na te denken. Venditto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverni rent richting de bal. Venditto is nu in balbezit. Venditto haalt uit met een fantastische trap. Leccardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pearltex 59%, Real Calcio 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pearltex - Real Calcio 1:1