Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDREABG F.C. Valle Roveto
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Tore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueti verovert de bal door een tackle van achteren. Bueti passt de bal met de wreef. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - Valle Roveto 0:1

7e minuut.
Destino passt de bal met de wreef. Bonfadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfadini probeert naar een medespeler te passen. Cesarotto rent richting de bal. Cesarotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bonfadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfadini speelt de bal door. Cesarotto is nu in balbezit. Cesarotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANDREABG F.C. - Valle Roveto 1:1

17e minuut.
Micciché geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taverna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bueti de bal. Bueti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Arcangioli passt de bal in één keer door. Tore rent richting de bal. Tore probeert naar een medespeler te passen. Mertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertini haalt uit met een fantastische trap. Sansoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sansoni trapt de bal weg van het doel. Tore kopt de bal weg. Bueti is nu in balbezit. Bueti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mertini geeft de bal voor. Inworp. Bonfadini met een snelle inworp. Frison bereikt de bal nog maar net als eerste. Frison draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREABG F.C. 61%, Valle Roveto 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANDREABG F.C. - Valle Roveto 1:1

48e minuut.
Foresta met de inworp. Bueti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueti schiet op doel. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - Valle Roveto 1:2

50e minuut.
Caciagli probeert naar een medespeler te passen. Priore rent richting de bal. Cerri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerri krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bueti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mengozzi de bal onder controle te krijgen. Arcangioli is nu in balbezit. Arcangioli draait met de bal, schiet en ... Sansoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - Valle Roveto 1:3

77e minuut.
Destino controleert de bal met de borst. Destino probeert naar een medespeler te passen. Tore rent richting de bal. Foresta onderschept slim de pass. Foresta geeft een hoge lob. Sansoni bokst de bal weg.

83e minuut.
Chiavari kopt de bal weg. Daar is Baglietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarotto is nu in balbezit. Cesarotto schiet op doel. Bastione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREABG F.C. 45%, Valle Roveto 55%.
ANDREABG F.C. - Valle Roveto 1:3