Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NYT Facebook A.C CORONA VIRUS
Normal Tactiek bart
31% Balbezit 69%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 39.4
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
de la Cruz speelt de bal door. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:1

6e minuut.
Kinnula passt de bal in één keer door. Conchita rent richting de bal. Conchita speelt de bal door. Kujawka rent richting de bal. Kujawka schiet op doel. Favali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:2

13e minuut.
Conchita passt de bal in één keer door. Daar is Căpusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpusa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kujawka de bal. Kujawka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kinnula rent richting de bal. Kinnula passt de bal in één keer door. Kujawka rent richting de bal. Kujawka draait met de bal, schiet en ... Ardenghi kopt de bal weg. Favali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Favali trapt de bal weg. Baudi probeert de bal met de borst te controleren. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Pogliani is nu in balbezit. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:3

27e minuut.
Baudi speelt de bal door. Klungelig pakt Menolaseina de bal. Menolaseina passt de bal in één keer door. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka draait met de bal, schiet en ... Favali bokst de bal weg.

31e minuut.
Gisulfo is nu in balbezit. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Kinnula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinnula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kujawka rent richting de bal. Kinnula rent richting de bal. Ardenghi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ardenghi krijgt een gele kaart. Kinnula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kinnula zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:4

41e minuut.
Fabris rent richting de bal. Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka geeft de bal voor. Kinnula is nu in balbezit. Kinnula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:5

44e minuut.
Sassu probeert naar een medespeler te passen. Pogliani rent richting de bal. Pogliani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kinnula de bal. Kinnula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYT Facebook 75%, A.C CORONA VIRUS 25%.
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:6

48e minuut.
Conchita passt de bal met de wreef. Kinnula rent richting de bal. Sassu rent richting de bal. Kujawka rent richting de bal. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:7

51e minuut.
Kinnula passt de bal zonder na te denken. Căpusa speelt de bal door. de la Cruz is nu in balbezit. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kujawka passt de bal zonder na te denken. Conchita is nu in balbezit. Conchita passt de bal met de wreef. Kinnula rent richting de bal. Kinnula schiet op doel. Paal! Favali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kinnula rent richting de bal. Kujawka is nu in balbezit. Kinnula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinnula draait met de bal, schiet en ... Favali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Favali trapt de bal weg. de la Cruz kopt de bal weg. Daar is Kinnula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinnula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:8

86e minuut.
Daar is de la Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Cruz. Rio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rio kan niet meer verder spelen. Luvarà komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYT Facebook 67%, A.C CORONA VIRUS 33%.
NYT Facebook - A.C CORONA VIRUS 0:8