Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pearltex Valle Roveto
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen tragisch
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Venditto rent richting de bal. Mertini verovert de bal door een tackle van achteren. Mertini met een sublieme pass. Bastanzio is nu in balbezit. Bastanzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Venditto kopt de bal weg. Bonfadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditto onderschept slim de pass. Venditto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pearltex - Valle Roveto 1:0

13e minuut.
De Cecco heeft problemen om de bal te vangen. Bueti onderschept slim de pass. Bueti passt de bal zonder na te denken. Taverni is nu in balbezit. Taverni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bonfadini onderschept slim de pass. Bonfadini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casirago met de inworp. Ceresa geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pearltex 53%, Valle Roveto 47%.
pearltex - Valle Roveto 1:0

59e minuut.
Mertini verovert de bal door een tackle van achteren. Mertini geeft een lange en hoge pass. Paciani is nu in balbezit. Bastanzio onderschept slim de pass. Bastanzio schiet op doel. Ravanetti bokst de bal weg.

76e minuut.
Venditto is nu in balbezit. Venditto passt de bal zonder na te denken. Taverni is nu in balbezit. Taverni draait met de bal, schiet en ... Falcomatà maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pearltex - Valle Roveto 2:0

78e minuut.
Chiddo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceresa met een snelle inworp. Venditto rent richting de bal. Venditto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Baglietti rent richting de bal. Venditto onderschept slim de pass. Venditto probeert naar een medespeler te passen. Taverni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pearltex 46%, Valle Roveto 54%.
pearltex - Valle Roveto 2:0