Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Grifoni Genoani NYT Facebook
Massy 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 17.9
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Garlate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðurovski is nu in balbezit. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ... Favali bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 1:0

4e minuut.
Gisulfo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedra met de inworp. Carver is nu in balbezit. Carver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sassu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver verovert de bal door een tackle van achteren. Zonderland is nu in balbezit. Carver is nu in balbezit. Carver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 2:0

8e minuut.
Daar is Carver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derlicki is nu in balbezit. Derlicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bedra de bal. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 3:0

11e minuut.
Ðurovski passt de bal in één keer door. Ardenghi rent richting de bal. Carver onderschept slim de pass. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sassu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver onderschept slim de pass. Carver met een sublieme pass. Zonderland rent richting de bal. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Larcinesi de bal. Larcinesi geeft een hoge lob. Derlicki kopt de bal weg. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 4:0

20e minuut.
Inworp. Vicente met de inworp. Sassu verovert de bal door een tackle van achteren. Carver rent richting de bal. Carver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ðurovski passt de bal zonder na te denken. Bedra is nu in balbezit. Gisulfo rent richting de bal. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra schiet op doel. Favali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bedra neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sassu de bal. Carver bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sassu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicente met de inworp. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ardenghi kopt de bal weg. Carver is nu in balbezit. Carver haalt uit met een fantastische trap. Favali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pogliani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicente met een snelle inworp. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Favali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gisulfo is nu in balbezit. Derlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Derlicki probeert naar een medespeler te passen. Vicente is nu in balbezit. Vicente geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vicente met de inworp. Derlicki kan de bal niet met de borst controleren. Derlicki speelt de bal door. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ðurovski speelt de bal door. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ... Favali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vicente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver rent richting de bal. Carver schiet op doel. Favali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sassu heeft problemen om de bal te vangen. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Pogliani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 5:0

45e minuut.
Zonderland is nu in balbezit. Derlicki is nu in balbezit. Carver rent richting de bal. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Favali bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 22%, NYT Facebook 78%.
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 5:0

48e minuut.
Zonderland is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bedra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carver is nu in balbezit. Carver schiet op doel. Favali bokst de bal weg.

64e minuut.
Derlicki met een sublieme pass. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver is nu in balbezit. Carver haalt uit met een fantastische trap. Favali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 6:0

66e minuut.
Carver geeft een lange en hoge pass. Daar is Zonderland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gisulfo is nu in balbezit. Zonderland onderschept slim de pass. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bedra met de inworp. Ðurovski probeert naar een medespeler te passen. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Favali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 7:0

72e minuut.
Carver passt de bal met de wreef. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Favali probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bedra rent richting de bal. Bedra geeft een lange en hoge pass. Vicente probeert naar een medespeler te passen. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Ðurovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðurovski met een sublieme pass. Derlicki probeert naar een medespeler te passen. Carver rent richting de bal. Carver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pogliani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicente met de inworp. Zonderland kan de bal niet met de borst controleren. Zonderland schiet op doel. Favali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carver is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Carver de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi geeft een lange en hoge pass. Ðurovski kopt de bal weg. Carver is nu in balbezit. Carver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 8:0

85e minuut.
Vicente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðurovski met een sublieme pass. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Vicente passt de bal met de wreef. Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisulfo probeert naar een medespeler te passen. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vicente geeft een hoge lob. Naggi is nu in balbezit. Bedra onderschept slim de pass. Carver bereikt de bal nog maar net als eerste. Carver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 16%, NYT Facebook 84%.
Real Grifoni Genoani - NYT Facebook 8:0