Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NYT Facebook Real Grifoni Genoani
Normal Tactiek Massy 1
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 41.6
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Zonderland onderschept slim de pass. Alonso rent richting de bal. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ... Favali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:1

3e minuut.
Alonso passt de bal met de wreef. Daar is Zonderland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zonderland draait met de bal, schiet en ... Pogliani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:2

6e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Boretz is nu in balbezit. Boretz passt de bal zonder na te denken. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ðurovski passt de bal met de wreef. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña met een sublieme pass. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:3

19e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Zonderland heeft problemen om de bal te vangen. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Favali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:4

22e minuut.
Lucian passt de bal met de wreef. Alonso speelt de bal door. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Pogliani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ardenghi de bal. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:5

26e minuut.
Sassu rent richting de bal. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian speelt de bal door. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:6

32e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Zonderland rent richting de bal. Pogliani is nu in balbezit. Zonderland onderschept slim de pass. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Acuña heeft problemen om de bal te vangen. Acuña met een sublieme pass. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:7

37e minuut.
Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe geeft de bal voor. Klungelig pakt Sassu de bal. Boretz is nu in balbezit. Boretz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sassu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Acuña met een snelle inworp. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYT Facebook 69%, Real Grifoni Genoani 31%.
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:7

46e minuut.
Boretz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pogliani de bal. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Lucian passt de bal met de wreef. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:8

56e minuut.
Vallodolid geeft een lange en hoge pass. Lucian met een sublieme pass. Zonderland is nu in balbezit. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Zonderland is nu in balbezit. Alonso is nu in balbezit. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland schiet op doel. Favali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Pogliani geeft een hoge lob. Alui-Gheorghe kopt de bal weg. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Ardenghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Favali speelt de bal door. Gisulfo heeft problemen om de bal te vangen. Alonso rent richting de bal. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:9

73e minuut.
Daar is Naggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pogliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian probeert naar een medespeler te passen. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Acuña met een snelle inworp. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pogliani ... Strafschop! Zonderland wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zonderland kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alui-Gheorghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Favali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:10

90e minuut.
Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian geeft de bal voor. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYT Facebook 77%, Real Grifoni Genoani 23%.
NYT Facebook - Real Grifoni Genoani 0:10