Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valle Roveto Real Calcio
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Bueti probeert naar een medespeler te passen. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caem begaat een overtreding. Arcangioli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arcangioli kan niet meer verder spelen. Bastanzio komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Mertini passt de bal met de wreef. Caem rent richting de bal. Bueti verovert de bal door een tackle van achteren. Bueti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scapini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Caem is nu in balbezit. Caem geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bastione de bal onder controle te krijgen. Drago rent richting de bal. Drago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pilurzu verovert de bal door een tackle van achteren. Pilurzu geeft een hoge lob. Minerva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Guizzari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pelizon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertini rent richting de bal. Pelizon rent richting de bal. Pelizon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Roveto 42%, Real Calcio 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valle Roveto - Real Calcio 0:0

48e minuut.
Bonfadini speelt de bal door. Taverna is nu in balbezit. Taverna speelt de bal door. Bastanzio rent richting de bal. Bastanzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Drago met een sublieme pass. Pelizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertini begaat een overtreding. Mertini krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Caem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caricola komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bonfadini geeft een hoge lob. Francomano Calamassi rent richting de bal. Taverna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francomano Calamassi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Francomano Calamassi kan niet meer verder spelen. Pesci komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cassinaia met een sublieme pass. Minerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelizon krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pelizon passt de bal zonder na te denken. Chiddo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drago. Drago krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Roveto 55%, Real Calcio 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valle Roveto - Real Calcio 0:0