Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Grifoni Genoani pearltex
Massy 1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 17
zeer goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Lucian passt de bal met de wreef. Zonderland heeft problemen om de bal te vangen. Aguzzi is nu in balbezit. Zonderland onderschept slim de pass. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Ravanetti trapt de bal weg. Alonso kopt de bal weg. Daar is Zonderland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Acuña rent richting de bal. Aguzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Boretz geeft een lange en hoge pass. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 1:0

12e minuut.
Lorenzon is nu in balbezit. Lorenzon probeert naar een medespeler te passen. De Cecco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 2:0

14e minuut.
Venditto probeert naar een medespeler te passen. Taverni heeft problemen om de bal te vangen. Zonderland is nu in balbezit. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 3:0

17e minuut.
Taverni kopt de bal weg. Ðurovski rent richting de bal. Ðurovski passt de bal in één keer door. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 4:0

20e minuut.
Casirago geeft een hoge lob. Inworp. Alui-Gheorghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Türköne met een harde bal richting middenveld. Alonso kopt de bal weg. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zaccara de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Lucian is nu in balbezit. Lucian speelt de bal door. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 5:0

32e minuut.
Acuña passt de bal in één keer door. Daar is Boretz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Zonderland rent richting de bal. Zonderland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Lorenzon rent richting de bal. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña geeft een hoge lob. Zonderland springt en kopt de bal. Ravanetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Boretz rent richting de bal. Boretz geeft de bal voor. Zaccara controleert de bal met de borst. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aguzzi de bal. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 6:0

45e minuut.
Vallodolid geeft een lange en hoge pass. Lucian kopt de bal weg. Casirago is nu in balbezit. Zonderland onderschept slim de pass. Zonderland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 30%, pearltex 70%.
Real Grifoni Genoani - pearltex 7:0

48e minuut.
Zaccara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña met de inworp. Zonderland heeft problemen om de bal te vangen. Zonderland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Lucian is nu in balbezit. Lucian probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zaccara met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boretz rent richting de bal. Boretz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zonderland rent richting de bal. Alonso rent richting de bal. Zonderland rent richting de bal. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 8:0

61e minuut.
Lucian is nu in balbezit. Met opzet legt Pirovani zijn tegenspeler op de grond. Lucian raakt geblesseerd tijdens het duel. Boretz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Paciani de bal. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Ravanetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Alonso rent richting de bal. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Ravanetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 9:0

64e minuut.
De Cecco rent richting de bal. Boretz verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland rent richting de bal. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Ceresa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alui-Gheorghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casirago is nu in balbezit. Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Ravanetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Alonso passt de bal met de wreef. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Casirago probeert naar een medespeler te passen. Alui-Gheorghe heeft problemen om de bal te vangen. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 10:0

79e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Lucian is nu in balbezit. Lucian speelt de bal door. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Alonso de bal. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 11:0

82e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Lucian geeft de bal voor. Paciani heeft problemen om de bal te vangen. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Ravanetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - pearltex 12:0

84e minuut.
Ravanetti trapt de bal weg van het doel. Acuña kopt de bal weg. Zonderland heeft problemen om de bal te vangen. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña geeft een lange en hoge pass. Lucian kopt de bal weg. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 16%, pearltex 84%.
Real Grifoni Genoani - pearltex 12:0