Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valle Roveto Atletico Salsiccia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Allocca onderschept slim de pass. Allocca passt de bal met de wreef. Tronci is nu in balbezit. Tronci schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Pussini met de inworp. Tagliabue rent richting de bal. Minerva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tagliabue is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tagliabue kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Fruner geeft een hoge lob. Tronci probeert de bal aan de voet te houden. Mertini rent richting de bal. Tronci onderschept slim de pass. Tronci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Atletico Salsiccia 0:1

14e minuut.
Tagliabue heeft problemen om de bal te vangen. Allocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueti begaat een overtreding. Bueti krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Allocca rent richting de bal. Bueti onderschept slim de pass. Allocca rent richting de bal. Bueti verovert de bal door een tackle van achteren. Bueti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tagliabue speelt de bal door. Tronci rent richting de bal. Bastione bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci onderschept slim de pass. Tronci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Atletico Salsiccia 0:2

25e minuut.
Minerva rent richting de bal. Pussini onderschept slim de pass. Pussini geeft een hoge lob. Tronci rent richting de bal. Tronci draait met de bal, schiet en ... Falcomatà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Taverna passt de bal zonder na te denken. Bueti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allocca. Allocca krijgt een gele kaart. Bueti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bueti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arcangioli is nu in balbezit. Arcangioli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Allocca kopt de bal weg. Tronci heeft problemen om de bal te vangen. Mertini is nu in balbezit. Tronci onderschept slim de pass. Tronci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Roveto 50%, Atletico Salsiccia 50%.
Valle Roveto - Atletico Salsiccia 0:2

50e minuut.
Bueti is nu in balbezit. Bueti speelt de bal door. Daar is Dibari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Casellano rent richting de bal. Taverna begaat een overtreding. Casellano raakt geblesseerd tijdens het duel. Raimo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Tronci is nu in balbezit. Tronci passt de bal zonder na te denken. Tagliabue is nu in balbezit. Tagliabue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Atletico Salsiccia 0:3

60e minuut.
Minerva kopt de bal weg. Mertini is nu in balbezit. Mertini passt de bal in één keer door. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Minerva met een sublieme pass. Casellano probeert naar een medespeler te passen. Tronci rent richting de bal. Tagliabue rent richting de bal. Tagliabue schiet op doel. Falcomatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Roveto 53%, Atletico Salsiccia 47%.
Valle Roveto - Atletico Salsiccia 0:3