Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDREABG F.C. NYT Facebook
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Argirò onderschept slim de pass. Argirò geeft de bal voor. Cerri rent richting de bal. Cesarotto is nu in balbezit. Cesarotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Destino passt de bal met de wreef. Frison is nu in balbezit. Frison passt de bal zonder na te denken. Cesarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarotto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Caciagli is nu in balbezit. Baudi is nu in balbezit. Baudi passt de bal in één keer door. Menolaseina is nu in balbezit. Menolaseina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Naggi met een snelle inworp. Verdile is nu in balbezit. Verdile geeft een hoge lob. Menolaseina krijgt zijn hoofd ertegen. Sansoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - NYT Facebook 0:1

25e minuut.
Frison bereikt de bal nog maar net als eerste. Frison passt de bal zonder na te denken. Cesarotto is nu in balbezit. Cesarotto haalt uit met een fantastische trap. Favali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANDREABG F.C. - NYT Facebook 1:1

30e minuut.
Baudi verovert de bal door een tackle van achteren. Baudi speelt de bal door. Menolaseina is nu in balbezit. Menolaseina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Micciché de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bonfadini passt de bal zonder na te denken. Frison bereikt de bal nog maar net als eerste. Frison passt de bal in één keer door. Cesarotto is nu in balbezit. Cesarotto draait met de bal, schiet en ... Favali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Caciagli geeft een hoge lob. Cesarotto is nu in balbezit. Cesarotto passt de bal zonder na te denken. Frison bereikt de bal nog maar net als eerste. Frison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREABG F.C. 41%, NYT Facebook 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANDREABG F.C. - NYT Facebook 1:1

57e minuut.
Sassu rent richting de bal. Gisulfo is nu in balbezit. Sassu is nu in balbezit. Frison verovert de bal door een tackle van achteren. Frison schiet op doel. Favali bokst de bal weg.

78e minuut.
Caciagli probeert de bal met de borst te controleren. Caciagli geeft de bal voor. Daar is Gisulfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarotto is nu in balbezit. Cesarotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - NYT Facebook 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREABG F.C. 28%, NYT Facebook 72%.
ANDREABG F.C. - NYT Facebook 2:1